Yılın ilk ayında fiyatı düştü: 2020 Kia Sportage fiyat listesi!

2021 yılının Ocak ayı ile beraber 2020 Kia Sportage fiyatları sert düştü. İşte güncel liste!

2020 yılının büyük bir bölümünde otomobil fiyatlarındaki artışlardan söz etmiştik. Her ne kadar Aralık ayında hafif indirimler olsa da, 2020 yılı Türkiye otomotiv sektörü için pek de iyi geçmedi. Pandemi sebebi ile üretim düşünce fiyatlar da aldı başını gitti, tabii işin içinde fırsatçıların da olduğunu söylemeden geçmeyelim. Peki ama 2021 yılında bizleri nasıl bir fiyat grafiği bekliyor?

Bu konu hakkında olumlu beklentiler mevcut. Hatta bu beklentiler henüz ilk ay olmasına rağmen meyvesini şimdiden vermeye başlamış gibi gözüküyor. Uzun zamandır fiyatlarında yukarı yönlü güncellemeler yapan Kia, bu sefer güzel indirim fırsatları ile tüketicilerin kapısını çalıyor. Hem de bunu en çok tercih edilen 2020 Kia Sportage SUV modelinde yapıyor.

Versiyon seçeneklerinde herhangi bir değişim gözlemlemediğimiz araç, giriş paketinde ufak bir indirim ile bizleri karşılıyor. Ancak paket yükseldikçe indirimlerin daha iyi bir hal aldığını ifade etmemiz de gerekiyor. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan modelin güncel fiyatlarına yakından bakmış olalım. İşte 2020 Kia Sportage güncel fiyat listesi!

Popüler Haberler