Yok böyle zam! 2020 Opel Corsa güncel fiyat listesi!

2020 Opel Corsa fiyatları bir kez daha zamlandı. İşte aracın versiyon seçenekleri ve güncel fiyat listesi!

Ülkemizdeki otomobil fiyatları son zamanlarda biraz düşüş yaşamıştı ancak bu bazı markalar için geçerli değil. Özellikle Opel marka araçlarda herhangi bir fiyat düşüşü gözlemleyemedik. Bu üzücü zira Opel ülkemizde en çok tercih edilen otomobil üreticilerinden birisi olarak karşımıza çıkıyor. Bu bağlamda fiyatların biraz daha uygun tutulması tüketiciler açısından oldukça önemli diyebiliriz.

Bahsi geçen üreticinin B sınıfında piyasaya sürdüğü Corsa isimli modeli, rakipleri karşısında iyi bir satış performansı sürdürüyor. Ancak modelin fiyatları giderek artıyor ve bu da satışları olumsuz anlamda etkileyecektir. 2020 Opel Corsa fiyatları son zamların ardından zirveyi görmüş durumda. Aracın başlangıç paketi Ekim ayında 144.900 TL'den alıcı bulurken, artık 166.800 TL'den satışa çıkıyor.

Opel Corsa'nın versiyon seçenekleri de artık biraz daha daraldı. Kimi paketler satıştan kaldırılırken, yeni eklenen paketlerin de olduğunu görmek mümkün. Dilerseniz biz de lafı daha fazla uzatmayalım ve 2020 Opel Corsa güncel fiyat listesine bir bakmış olalım. İşte aracın yeni fiyatları!

Popüler Haberler