2024'te tercih edebileceğiniz en iyi PS4 kontrolcüleri

2024 yılında oyuncuların tercih edebileceği en iyi PS4 kontrolcülerine göz atın. Gelişmiş özellikleri ve yenilikçi tasarımlarıyla dikkat çeken bu kontrolcüler, her türlü oyun deneyimini zenginleştiriyor.

PS4'te oyun oynamaya devam ediyorsanız, hala şansınız varken yeni bir kontrolcü edinmemek için hiçbir neden yok. Üstelik, birçok kontrolcü en iyi oyun bilgisayarlarıyla da harika çalışıyor. Ancak, PS5 sahipleri için bazı PS4 kontrolcüleri yalnızca PlayStation 4 oyunları ve menü navigasyonu ile uyumlu. Bu nedenle, en iyi PS5 oyunlarını oynamak istiyorsanız en iyi PS5 kontrolcüsüne göz atmak isteyebilirsiniz.

Sony DualShock 4
 

Sony DualShock 4, önceki nesil kontrolcülere kıyasla bir iyileştirme sunuyor, ancak DualSense PS5 kontrolcüsü belirli alanlarda çıtayı daha da yükseltiyor. PS4 modeli, PS4, PC veya Bluetooth kullanarak bir telefon kontrolcüsü olarak oynuyorsanız hala harika bir kontrolcü. Hatta PS5'te PS4 oyunlarını oynarken bile kullanabilirsiniz. PC'nize PS4 kontrolcülerini nasıl eşleştireceğinize dair rehberimize bakın.

DualShock 4'ün ergonomik tasarımı, kalın, yuvarlak el tutma yerleriyle saatlerce rahat bir şekilde tutulmasını sağlıyor, büyük elleri olanlar için bile. Tetikler de önceki nesillere kıyasla daha fazla yer ve direnç sunuyor ve bir dokunmatik yüzey, her türlü oyun için yeni giriş yöntemleri ekliyor. Dahili ses ile daha sürükleyici bir oyun deneyimi yaşarken, bir jiroskop ve ivmeölçer inanılmaz derecede hassas hareket duyarlılığı sağlıyor.

Popüler Haberler