Amazon ilk oyunuyla Facebook'ta boy gösterdi: Living Classics

Dünyaca ünlü e-ticaret sitesi Amazon oyun sektöründe bakalım neler yapacak!

Dünyanın en çok kullanılan ve tanınan alışveriş (e-ticaret) şirketlerinden birisi olan Amazon, geçtiğimiz saatlerde yepyeni bir sektörle milyonlarca insanın karşısına çıktı. Bu süreç içerisinde Amazon Games Studios ilk meyvesini verdi ve ortaya bambaşka bir oyun çıktı: Living Classics!

Alışveriş konusunda uzman olan firma, ilk oyun deneyimini yaşadığı Living Classics ile Alice Harikalar Diyarında gibi basit konulu hikayelerden esinlenmiş, son derece ince düşünülmüş detaylarla oldukça ilgi çekici bir oyun olarak karşımıza çıkıyor.

Hareket eden gizli nesneleri bulmanıza dayanan basit bir işleyişi var. Aslına bakarsanız Facebook 13 yaş altı kullanıcıları içeri almasa da Amazon’un 13 yaş altı bir oyun yaptığını söylemek bile mümkün. Amazonun yeni gözbebeği Living Classics grafik ve sesleriyle son derece iyi bir performans sunuyor. Oyun sosyal ağların yeni gözdesi olmak için gelecek. Özellikle Facebook üzerinde milyonlarca kişi tarafından oynanması beklenen yeni oyun için detaylar gelmeye devam ediyor.

İşte yepyeni Zynga oyunu ChefVille! (Facebook)
Rambo oyunu için sinematik video geldi!
WhatsApp sonunda kullanıcıları dinledi, o özellik hayata geçiriliyor
Sonraki Haber