ARK Survival: Evolved PlayStation 4'te!

PlayStation 4 sahipleri nihayet ARK Survival Evolved'i oynayabilecek!

PlayStation 4 oyuncuları nihayet ARK Survival: Evolved, yani Studio Wildcard'ın açık dünya aksiyon macera hayatta kalma video oyununa kavuştu. ARK Survival: Evolved, 2 Haziran 2015'te Windows PC için Steam erişimi ile piyasaya sürüldüğünden beri büyük bir değişim geçirdi.

Tabi ki, ARK Survival: Evolved'un PS4'te de, PC kadar yolu var. Yeni yaratıklar, yeni ürünler ve yeni oyun mekaniği ARK Survival: Evolved ve Studio Wildcard önümüzdeki ayların oyuncular için heyecan verici olacağı yönünde olumlu ipuçları veriyor.

ARK Survival: Evolved'un ilginç ve güzel dünyasının yanı sıra şu an PS4 oyuncularına sunabileceği, PS4 sürümüyle birlikte gelen heyecan verici haberlerden biri de ARK Survival: Evolved'ın PS4 Pro desteğinin olacağı.

Geliştiriciler PS4 Pro'yu gerçekten onaylıyorlar ve zaten piyasaya sürülmüş olan veya yaklaşan kaliteli oyunların neden PS4 Pro desteği sağlamak için çabaladıklarını açıklıyorlar. 

Ark Survival: Evolved da eğlenceden geri kalmıyor.  Ark Survival: Evolved'ın tamamlanmasına daha zaman var ancak şimdiden PS4 Pro desteğiyle piyasada!

Studio Wildcard, ARK Survival: Evolved'un 680p veya 720p çözünürlükte PlayStation 4'te 30-45 FPS hedeflediğini söylüyor. Ancak, zaten PS4 Pro'ya sahipseniz, ARK Survival: Evolved'ı 720p'de 60 FPS ve 1080p'de 30-60 FPS civarında oynayabileceksiniz.

Daha önce çıkarılan tüm içeriğin yanı sıra özel PS4 içeriği olan Bionic Giga derisi ve Full Manticore zırh setini içeren güncel sürümü elde etmek için PlayStation 4'te ARK Survival: Evolved Founder's Edition'ı 104 TL karşılığında PlayStation Store'dan satın alabilirsiniz. 

ARK: Scorched Earth genişletme paketini de elde etmek istiyorsanız, ARK Survival: Survivor's Pack'i satın alabilirsiniz, oyunun güncel sürümünün yanı sıra Scorched Earth genişleme paketi de içinde ve fiyatı 148,99 TL.

GTA 5'i hiç bu kadar gerçekçi bir modla oynamadınız!
Razer'dan PS4 için Raiju kontrolcü!
Samsung, Oppo, Vivo ve Honor kullanıcıları tedirgin! Bu güvenlik açığı çok can yakar!
Sonraki Haber