Assassin's Creed 3 PC için ertelendi!

Ubisoft yine yaptı yapacağını!

Son zamanların en popüler oyunlarından birisi olan  Assassin's Creed 3'ün, son zamanlarda Ubisoft tarafından geliştirildiğini, 2012 yılı içerisinde oyun severler için sunacağını sizlere daha önceki haberlerimizde duyurmuştuk.

Firma yeni oyunu hakkında korkulanı dün PC kullanıcıları için paylaştı. Ubisoft'un en çok tutulan oyunlarından olan sin's Creed'in son serisi PC için ertelendi. Bu daha önceki oyunlarda karşılaştığımız konsolların PC'den daha önce çıkacağı durumunun aynısı oluyor.



Kısaca, Ubisoft yine yaptı yapacağını ve yeni oyunu için konsol sürümlerini PC sürümünden daha erken çıkartacak. San Dieoga'da dün başlayan Comic Con panelinde ilk detayları açıklayan Ubisoft, üzücü haberi burada dile getirdi.


PC sürümünün Christmas tatilinden önce yayınlanacağını belirten Ubisoft, yeni oyunu 2012 yılı içerisinde en geç yukarıda da yazdığımız gibi Aralık ayının sonlarında sunmuş olacak.

Firma, konsollar için yeni Assassins Creed 330 Ekim'de Amerika Birleşik Devletleri'nde, 31 Ekim'de ise tüm Avrupa'da ve ülkemizde satışa sunmayı planlıyor.


New Super Mario 2, efsaneler ölmez!
Amazing Alex Windows Phone için geliyor!
Fenerbahçeliler şokta! İsmail Kartal istifa etti!
Sonraki Haber