Assassin's Creed 3'den yeni video geldi!

Serinin son oyunu grafikleriyle şaşırtıyor!

Ubisoft'un son seneler içerisinde sahiplik ettiği en iyi oyun serilerinden birisi olan  Assassin's Creed'in son serisi için oyun severler meraklı bir bekleyişe şimdiden girdiler bile. 3. oyun önceki oyunlardan bambaşka bir yapı ile dikkat çekiyor.

Oyunla ilgili gelen görsel ve videolara her geçen gün yenisi eklenmeye devam ediyor. Dün öğlen saatlerinde yayınlanan bir video, yeni oyunun geliştirme motoru hakkında oyun severlere muhteşem bir kesit sunuyor.


İlk oyunda, tarihin içinde nefes kesen Kudüs, Roma ve İstanbul maceraları,  karakterin oyun içindeki davranışları muhteşem bir asaletin simgesi olarak görülüyor, milyonlarca oyun sever tarafından benimseniyordu. Yeni oyunla birlikte bu benimsemenin çok daha ileri seviyeye gideceğini belirtelim.


Sözü daha fazla uzatmadan yeni oyunun motoru AnvilNext hakkında gelen videomuza göz atalım. Videoda göze çarpan çevre ve yüzey kaplamalarına özellikle dikkat etmenizi öneririz. İyi seyirler...

Assassins Creed III, Playstation 3, Xbox 360, PC ve Wii U için, Assassins Creed III: Liberaiton ise sadece PS Vita için 30 Ekim'de raflarda kendine yer bulacak.

Temple Run 100 Milyon İndirmeyi Aştı
EA Games'ten yaz sürprizi!
Çin'den hodri meydan, elektrikli otomobil pazarının lideri biz olacağız, belli ki TOGG'u unuttular
Sonraki Haber