Battlefield 3 Endgame Trailer yayınlandı!

Merakla beklenen Battlefield 3 Endgame DLC trailer yayınlandı.

Oyunseverlerin büyük ilgiyle takip ettiği ve çıkmasını beklediği Battlefield 3 Endgame ek paketi Mart ayında bizlerle olacak. Bu pakette karşımıza eskilerden hatırladığımız "Capture the Flag" modu geri dönüyor. Videoda da görebileceğiniz gibi aksiyon bayrakla kaçan ekibi yakalama üzerine kurulmuş.


Bu ek paketin en dikkat çeken yönü tabiki motorsikletler oluyor. Aynı "Armored Kill" ek paketindeki  ATV ler gibi bu seferde DICE ekibi bizlere arazi motorsikletlerini sunuyor. Yine 2 oyuncunun binebildiği  bu motorlar ATV deki aynı sisteme sahip. Ancak fizik olarak kontrolünün nasıl olacağını kullanmadan bilemiyoruz. Harika bir tecrübe olacağı (özellikle aracına c4 yerleştirip rakibe doğru uçurmayı sevenler için) kesin.



Videonun sonunda hepimizin dikkatini çeken çok daha farklı bir olay şu ki 2 vs 2 değil çok daha fazla sayıda  jetin havada çarpışıyor olması. Kişisel alanıma giren bu bölümü bende merakla bekliyorum.  

Bu paket ile Battlefield 3'ü sonlandıran DICE ekibi, oyuncuların isteklerini beklenenden çok daha üst seviyede karşılamasıyla büyük takdir aldı. Bakalım Battlefield 4 için de aynı fikirleri paylaşabilecek miyiz?

Daha fazla uzatmadan isterseniz trailer a bir göz atalım.


Square Enix karakter modellemeleri!
Prince of Persia için artık yeni oyun üretilmeyecek!
Amazon'dan şok suçlama, buna delil karartma derler
Sonraki Haber