Bilgisayarınızı kasmayan 10 harika ücretsiz oyun!

Evde kaldığımız bu günlerde eğlenceli vakit geçirmeniz için bilgisayarınızı zorlamayan 10 harika ücretsiz oyunu sizler listeledik.

İlk olarak Çin'de keşfedilen ve kısa zaman içinde tüm kıtalara hızla yayılan koronavirüs salgını sebebi ile ülkemizde de çeşitli önlemler alındığını biliyoruz. Uzmanlar virüsün bulaşmasını engellemek için en çok kalabalık ortamlardan uzak durulması gerektiğini söylüyor. Uzmanların ve yetkililerin bu çağrılarına kulak veren bir çok markanın da gerek çalışan gerekse müşteri sağlığını korumak için mağazalarını kapama yoluna gittiği biliniyor.

Bizler de bu anlamda uyarılara uyarak ve evlerimizden çıkmayarak kendimizi salgından korumaya çalışıyoruz. ''Evden çıkmıyoruz iyi güzel de, evde otur otur nereye kadar?'' diyenler evlerinde film izleyerek ya da oyun oynayarak eğlenceli vakit geçirmeye çalışıyor.

Biz de #EvdeKal dediğimiz bu günlerde can sıkıntınıza iyi geleceğini düşündüğümüz ve bilgisayarınızı pek de zorlamayacak 10 ücretsiz oyunu sizler için bir araya getirdik. Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan düşük sistemli bu harika 10 oyunun hangileri olduğuna hep birlikte göz atalım.

İşte bilgisayarınızı kasmayacak 10 harika ücretsiz oyun;

Popüler Haberler