Call of Duty: Black Ops 2'nin mutfağında neler dönüyor?

Muhteşem yapımın senaristi, yapımcısı ve bestecileri bakın neler dedi!

Dünyann en iyi FPS oyunları arasında tanınan, Call of Duty'nin yeni serisi Black Ops 2 bomba gibi geliyor. Treyarch tarafından geliştirilen oyun, bu zamana kadar çıkmış en iyi Call of Duty serisi olarak karşımıza çıkacak.

Treyarch firması uzun zamandır üzerinde çalıştığı oyunun çalışmalarını son derece hızlı bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. Özellikle Treyarch'ın Black Ops 2 konusunda oldukça iddialı açıklamaları olduğunu söyleyebiliriz.

Yapımında yüzlerce kişinin yer aldığı bu muhteşem oyun hakkında yepyeni bir video geldi. Gelen videoda Black Ops 2'nin mutfağına yani, perde arkasına konuk oluyoruz. Oyunun yapımcıları, bestcileri ve senaristlerinin konuştuğu videoda bizi bir çok sürpriz bekliyor.

Oyunun perde arkasını gösteren videoda, oyunun senaryosunu yazan David S. Goyer (The Dark Knight Rises'ın senaristlerinden), müziklerinin bestecisi Trent Reznor, ayrıca yapımcılardan Mark Lamia ve Dave Anthony'nin açıklamaları yer alıyor.


Hatırlatmak istediğimiz bir diğer nokta da Black Ops 2'nin çıkış tarihi olacak, muhteşem oyun, 13 Kasım'da piyasaya sürülecek. Şimdiden milyonlarca kullanıcının yeni oyunu 4 gözle beklediğini belirtelim.

Assasins Creed 3: Freedom Edition mükemmel videosu!
Metro: Last Night'tan muhteşem video!
Android 15 kullanıcıların hep istediği o özellikle geliyor
Sonraki Haber