Call of Duty: WWII Sızdırıldı!

Uzun zamandır merakla beklenen yeni Call of Duty oyununun görselleri ve ismi sızmış olabilir!

TheFamilyVideoGamers adlı bir YouTuber, 2017'de çıkacak olan Call of Duty'nin pazarlama kısmına yönelik olduğu iddia edilen bazı sanatsal çalışmaları gün yüzüne çıkardı. Bu sızdırılan görsel ve kutu tasarımları yeni Call of Duty oyunun İkinci Dünya Savaşı'nda geçeceğini ve oyunun adının Call of Duty: WWII olacağını gösteriyor.
 
 
Activision'dan henüz bu habere yönelik bir doğrulama veya yalanlama gelmedi. Üzerinden bir kaç gün geçmesine rağmen ses çıkarmayan Activision acaba olayı kabul mü etti? Activision, geçtiğimiz ay finansal raporlarını açıkladığı konferansta 2017 senesinde sunulacak Call of Duty oyununun Sledgehammer Games tarafından geliştirildiğini açıklamıştı.
 
 
Bunun dışında da yeni Call of Duty oyununun seriyi köklerine yani eski günlerine döndüreceği ve oyunda geleneksel savaş sisteminin bulunacağını belirtmişti. Bu gerçekten de Call of Duty WWII adlı oyunu göreceğimiz ihtimalini çok arttırıyor. İlerleyen günlerde oyunla ilgili birçok yeni bilgi çıkacaktır. Sızdırılan görselleri aşağıda görebilirsiniz.
 




2017'de çıkacak PC'ye özel oyunlar!
Tekken 7'den yeni karakter fragmanı!
Skoda Kamiq fiyatları dipte! Bundan ucuzu Tofaş!
Sonraki Haber