Çocuklar için haftanın en iyi 5 uygulaması

Çocuklarınız için en iyi uygulamalar

Teknolojinin ilerlemesine yetişemeyen insanların yanı sıra teknolojiye en hızlı ayak uyduranlar da çocuklar oluyor. Dışarda, metroda, alış veriş merkezlerinde çocuklar görüyoruz iPad'ler, telefonlar ellerinden düşmüyor. Çocuklar için 5 uygulama seçtik, oyunlar hem eğlenceli hem öğretici.

Crossword Puzzles for Kids

Neden sevdik: Aslında oyunu isminden anlayabiliyoruz. 48 adet bulmaca içeren uygulama bir çok kategoride 300'den fazla kelime öğretiyor. Hayvanlar, yiyecekler, kıyafetler ya da renklerde çocuklara yönelik faydalı öğretiler bulunduruyor. Her puzzle bir öncekinden daha zorlaşıyor ve tasarım da karmaşık bir yapıda değil.


İndirmek için tıklayın!



Flow Free

Neden sevdik: Ücretsiz uygulama başlaması kolay bırakması zor bir uygulama diyebiliriz. Oyunun amacı aynı renkteki topları birleştirmek ancak bu sırada çizgiler kesişmemeli. Çocuklar kadar büyükleri de başından kaldırmayacak bir oyun.

İndirmek için tıklayın!




Maze Adventure

Neden sevdik: Tasarım olarak gelişmiş olan bu uygulamayı ilk gördüğünüzde tanıdık gelecektir. Çünkü bu tür oyunlar asla eskimeyenler arasında. Okul öncesi çocuklar için güzel bir alıştırma olacak. Uygulama 2.99$ fiyatla geliyor.

İndirmek için tıklayın!




Negative Nimbus

0.99$ fiyatla gelen uygulama 5 yaş ve üzeri çocuklar için uygun bir oyun.
Neden sevdik: Çocuk oyunları arasında zamanlama öğreten oyunlardan bir tanesidir. Bir yağmur bulutu çiçekleri sular ve diğer tarafta piknik için hazırlıkları yaparsınız. Zaman bitmeden hazır olduğunda bir sonraki seviyeye geçmeye hak kazanırsınız.

İndirmek için tıklayın!





Rush Hour

Neden sevdik: Thinkfun'dan sonra geliştiriciler oyunun daha iyi tasarımlı versiyonunu yayınladı. Park oyunları da klasikleşmiş oyunlar arasında olsa da eğlenceli oyunlar arasındaki yerini hala koruyor.

İndirmek için tıklayın!

Gelecekte oyunları işte böyle oynayacağız !
Geleceğin bilgisayar oyunu
Apple sonunda anlaşma sağladı, iPhone sahipleri bomba gibi bir özelliğe kavuşuyor
Sonraki Haber