En iyi 10 oyun tavsiyesi

Bu içeriğimizde en iyilerden olduğunu düşündüğümüz 10 oyunu sizler için listeledik.

Bilindiği üzere 1970'li yıllara damgasını vuran Atari ile hayatımıza giren, oyun tarihinden bugüne kadar sayısız efsane oyun geldi geçti. Oyun endüstrisi son yıllarda öylesine büyüdü ki, bazı oyunların gelirinin Hollywood filmleri ile yarışacak düzeye ulaştığını söylemek herhalde abartılı olmaz. Özellikle video oyunları geçmişten günümüze küçük yaştan büyük yaştaki bireylere kadar her kesimden tarafından seviler tercih edilmiştir. Özellile de Oyun konsolu dendiğinde akla gelen ilk isim olan Sony PlayStation ve Microsoft Xbox'un bu anlamda özel ve oldukça başarılı oyunları var.

Hele bazı oyunlar vardır ki; oynamaya başladığınızda ekran başından bir an olsun ayrılmak istemez; hikayesine kendinizi kaptırıverirsiniz. İşte 

Peki tüm zamanların en iyi oyunları hangileri? Tüm zamanların en iyi oyunları kime göre, neye göre kavramı dahilinde değişir. Ancak birçok oyunu mercek altına alarak, oyunseverlerin mutlaka deneyimlemesi gerektiğini efsane oyunlardan seçtiğimiz en iyi 10 oyunu sizler için bir araya getirdik. Dilerseniz bu oyunlara gelin hep birlikte göz atalım.

İşte en iyi 10 oyun tavsiyesi;

Popüler Haberler