Epic Store bahar indirimleri başladı!

Epic Store bahar indirimleri ile oyuncuları heyecanlandırdı! Bu indirime bu oyunlar kaçmaz! İşte o oyunlar;

Bahar aylarının da gelmesiyle birlikte birçok oyun platformu indirimlerini sunmaya başladı. Bu oyun platformlarından biri de birçok oyuncu tarafından oldukça ilgi gören Epic Store.

Koronavirüs salgınından korunmak amacı ile oyuncuların da evine kapandığı bu günlerde birçok oyun indirime girerken, Epic Store kupon sürprizi ile de oyuncuları şaşırtmayı başardı.

Hatırlayacağınız üzere yılbaşında verilen, 80 TL ve üstü harcamalarda geçerli olan 60 TL değerindeki kuponun süresinin de 1 Mayısa kadar uzatılmış olduğunu da buradan ayrıca duyuralım. Sizler de evde kaldığınız bu gönüllü karantina günlerinde, eğlenceli vakit geçirmek adına oyun oynamayı tercih edenlerdenseniz, Epic Store’un bahar indirimlerine gaz atmanızda fayda olabilir.

Elbette bu oyunların türleri ve çıkış tarihleri birbirinden farklı, dolayısı ile bazıları sizin için iyi bazıları ise size göre kötü olabilir. Ancak fiyatlarını inceledeğinizde, içlerinden almaya değer gördüğünüz oyunlar olacaktır diye tahmin ediyoruz.

Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan sizleri Epic Store bahar kampanyası kapsamındaki öne çıkan indirimlerle başbaşa bırakalım.

İşte Epic Store bahar indirimleri kapsamındaki oyunlar;

Popüler Haberler