Facebook'tan CS:GO atılımı!

Facebook, Counter Strike ve diğer, dünyanın en popüler oyun turnuvalarının kendi platformları üzerinden canlı yayınlanacak!

Oyun turnuvalarının izleyici kitlesi, artık popüler sporlarla yarışır durumda. E-spor olarak adlandırılan ve insanlar tarafından bir spor dalı olarak görülen bu turnuvalar, bundan sonra Facebook üzerinden canlı olarak yayınlanacak. Daha önce bu turnuvalar, ESPN’de canlı olarak izlenebiliyordu.

E-spor’un liderlerinden ESL ise bugün yaptığı açıklama ile toplam 6 farklı dilde yayın yapmak üzere Facebook’la bir anlaşma yapıldığını duyurdu. Anlaşma, şimdilik sadece Counter Strike: Global Offensive’i kapsıyor.

Bildiğiniz gibi geçtiğimiz aylarda Twitter da benzer bir anlaşma yapmış ve e-spor yaynları ile ilgili 1500 saatlik bir anlaşma imzalamıştı. Açıklamaya göre ESL, Facebook’a toplam 5.500 saatlik e-spor içeriği gönderecek ve bunun 1.500’ü sadece Facebook'ta olacak.

İngilizce, Fransızca, İspanyolca, Portekizce, Lehçe ve Almanca dilleriyle yapılacak yayınlardan önce 30’ar dakikalık orijinal Facebook canlı yayınlar eşliğinde, CS: GO karşılaşmalarında öne çıkan en iyi oyuncuların performanslarına da yer verilecek.Facebook ve ESL’nin e-spor programları Haziran ayından itibaren başlayacak. Yayınları kaçırmamak için ESEA'nın kendi sayfasını takip edebilirsiniz.

Çok pahalı olması gereken ücretsiz Steam oyunları!
Milyonlarca kişi Steam'de bu oyunu oynuyor!
Qualcomm büyük bir suçlamayla karşı karşıya, sonuçları şişirmişler
Sonraki Haber