Forza Horizon 4'ü Microsoft'a sorduk! (Video)

Kısa süre sonra piyasaya sürülecek olan serinin ilk Türkçe destekli sürümü olan Forza Horizon 4'ü Microsoft Türkiye'ye sorduk. Ayrıca yeni kampanyaların müjdesini de aldık.

Festival ve otomobil yarışı konseptini oyun dünyasına getiren Forza Horizon 4, 2 Ekim'de resmi olarak oyunseverlerin beğenisine sunuluyor. Oyunla ilgili olarak İstanbul'da gerçekleştirilen tanıtım etkinliğinde Microsoft yetkilileri ile bir araya geldik ve Forza Horizon 4 ile ilgili merak ettiklerimizi sorduk.

Forza Horizon 4'ü Microsoft'a sorduk! (Video)

Xbox ve PC platformlarında oynanabilecek özel bir oyun olan Forza Horizon 4, önceki sürüme göre gelişmiş grafikleri, mevsimlere göre oynama seçenekleri ve artırılmış eğlencesi ile dikkat çekiyor. Oyunda 450'den fazla otomobil, açık bir dünyada mevsim geçişlerinin de yaşandığı bir ortam, Hovercraft gibi ilginç araçlarla yarışma ve HDR özelliği gibi fonksiyonlar yer alıyor.

İlk Türkçe Microsoft oyunu

Oyunun en önemli özelliği ise hem Forza serisinin hem de Microsoft'un Türkçe dil desteği sunan ilk oyunu olması. Türkçe dil desteği ise altyazılı olarak veriliyor. Ancak aldığımız bilgilere göre önümüzdeki aylarda Microsoft cephesinden Türkçe dublaj desteği de sunan yeni ve önemli bir oyun da gelecek. Merakla beklediğimizi belirtelim.

Xbox oyunlarına yeni kampanyalar geliyor

Etkinlikle röportaj yapma fırsatı bulduğumuz Microsoft Afrika ve Ortadoğu Bölgesi Xbox Kategori Müdürü Mehmet Tur, hem oyunla ilgili bilgiler verdi hem de oyunseverler için bazı müjdeli haberler iletti. Ayrıca etkinlik sırasında Level dergisinden Kürşat Zaman, CHIP dergisinden Mahmut Karslıoğlu ve Teknolojioku ekibinden Ünsal Sarıtoprak'ın da oyunla ilgili görüşlerini aldık. İşte bu özel video:

Forza Horizon 4 Türkiye lansmanı gerçekleşti!
The Crew 2 ücretsiz oluyor!
Apple Türkiye’ye özel düşük vergili iPhone üretecek, sonunda bizi de düşündüler
Sonraki Haber