Hitman Absolution için yeni teknoloji videosu sunuldu

Hitman'in yeni serisi Absolution için yeni teknoloji videosu GDC 2012 etkinliğinde sunuldu!

Milyonlarca kullanıcısı olan Hitman serisinin son oyunu Absolution için GDC 2012 etkinlğinde yeni teknoloji videosu kullanıcılarla buluştu.

San Francisco'da şuanda devam etmek olan GDC 2012 fuarında Hitman: Absolution için yayınlanan bu teknoloji videosu izleyen oyun severleri şimdiden heyecanlandırdı diyebiliriz.



Yeni videoda karşımıza demonun odağı ekranda aynı anda yer alan yüzlerce karakter bulunuyor. Video'da baş karakterimiz kel suikastçımız kalabalığı aşarak yeni hedefi üzerine gitmeye devam ediyor..

San Francisco'da devam etmekte olan GDC 2012 fuarından Hitman: Absolution için teknoloji demosu yayınlandı. Demonun odağı ekranda aynı anda yer alan yüzlerce karakter. Kel suikastçımız bu kalabalığı aşarak şüpheli kişilere ulaşmaya, nihayetindeyse hedefini alaşağı etmeye çabalıyor. Teknoloji demosu yayınlanan yeni Absolution serisinin, oyunun pre-alpha serisinden alınan bir kesit olduğunu sizler için hatırlatır, buradaki aksaklıklar ve gözünüze çarpanlar için endişe etmemenizi öneririz. Yeni Hitman Absolution'un bir dahaki haberinde görüşmek üzre...

İşte videomuz:

Project Cars'ın yeni versiyonu gerçek gibi
Project Cars 2012 tanıtım filmi
Samsung premium Galaxy Watch modellerini piyasaya sürüyor
Sonraki Haber