İşte Mound & Blade II: Bannerlord'un 30 dakikalık oynanış videosu!

Geçtiğimiz haftasonu yapılan PC Gamer Weekender etkinliğinde Mound & Blade II: Bannerlord'un 30 dakikalık oynanış videosu gösterildi.

TaleWorlds tarafından geliştirilen Mound & Blade serisini eminim ki duymuşsunuzdur. Seri kısa sürede oyuncular tarafından büyük ilgi görmüştü. Bunun en büyük nedeni ise Mound & Blade serisinin Türk yapımı olmasıydı. 

Geçtiğimiz haftasonunda ise İngiltere'de yapılan Pc Gamer Weekender etkinliğinde birçok geliştirici oyunlarını tanıtmıştı. Tanıtılan oyunlarda en beğenilenler arasında ise Mound & Blade II: Bannerlord da yer aldı. Böylesine bir etkinlikte en çok konuşulan oyunun Türk yapımı olması ise bizi oldukça gururlandırdı. 

PC Gamer Weekender etkinliğinde Mound & Blade II: Bannerlord'un boy göstermesiyle birlikte karşımıza 30 dakikalık oynanış videosu çıkmış oldu. 30 dakikalık bu videoda Mound & Blade II: Bannerlord'a dair bir çok şey oyunculara gösterilmiş durumda. Videoya bakılacak olursa oyun her alanda fazlasıyla gelişmiş. 

PC Gamer Weekender etkinliğinde ortaya çıkan Mound & Blade II: Bannerlord oynanış videosunu sizlerle paylaşıyorum iyi seyirler!

 
    
Online Kafa Topu oyunu Hollanda'da zirveye oynuyor
MSI neye ihtiyacınız olduğunu söylüyor
Oppo A3 özellikleri sızdı! Bu telefon peynir ekmek gibi gider!
Sonraki Haber