İşte yeni çıkan muhteşem oyunlar

Kasım ayı oyun dünyası açısından renkli geçti. İşte Kasım ayında çıkan oyunlar

Yaz aylarının bitmesiyle geliştiriciler şöyle bir kendine gelerek yapılacak çok iş olduğunu fark etmiş görünüyor. İnsan üstü bir güçle hızla yayınlanan oyunlar Kasım ayı itibariyle gelmeye başladı.

Need for Speed Most Wanted (2 Kasım 2012)

Sandbox oyunları arasında Need for Speed için adıyla özdeşleşmiş olarak en çok istenen olduğunu söyleyebiliriz. Oyun tam anlamıyla bir amacınız olduğunu hissettirmiyor. Daha çok yoldan sapmanın ve özgürlüğün tadına varıyorsunuz. Yarış oyunu, daha önce yarış oyunlarına meyilli olmayan oyuncular konusunda da iddialı.
Need for Speed hakkındaki kararımız bu: Most Wanted.






Sport Champions 2 (2 Kasım 2012)

Playstation 3 için 2 Kasım'da gelen oyun şaşırtıcı bir şekilde eğlenceli bir platforma sahip. Oyun konsollarıyla sağladığı kontrollerin de kuvvetli olması oyunun 2. versiyonunu üst sıralara taşıyacak. Sports Champions 2'de eklenenler arasında, tenis, kaykay, box, golf ve bowling de bulunuyor. Ayrıca sonunda arkadaşlarınız ve ailenizle oynayabileceğiniz ve yarışabileceğiniz bir sistem sunuyor.






Football Manager 2013 (2 Kasım 2012)

20 yıllık football oyunları bana sorarsanız bu yıl tam bir rakip tadında yarışmaya başladı. Football Manager da diğer oyunlar gibi bir dizi güzel özellikle geliyor. Ayrıca 500,000 dünyadan oyuncuyu da listesine almış durumda. Avrupa'nın en büyük ligini kurmaya hazır olun.






WWE'13 (2 Kasım 2012)

Kasım ayı oyun dünyasının gerçek anlamda en heyecanlı ayı olmuştu. Oyun hakkında geçtiğimiz yılda da devam eden bazı sorunlar ve bazı deneyimlerin çalışmaması probleminin hala çözülmemiş olması hayal kırıklığı yaratıyor. Ancak oyunun kullanıcı ara yüzü konusunda aynı şeyleri söyleyemeyiz. Ara yüz ve 3 boyutlu tasarım üzerinde oldukça çalışılmış görünüyor.






Halo 4 (6 Kasım 2012)

Master Şef olmanın tam sırası sanırım? Bungie'nin gelişiyle Halo'nun 343 endüstriden misafirleri oldu. Microsoft Xbox 360 için gelen oyun uzun süredir hayranları tarafından bekleniyordu. Halo 3'ten bu yana heyecanlı bekleyişin ardından oyun dakikalar içinde yüksek rakamlardaki satışlarını sürdürdü.






Mass Effect Trilogy (9 Kasım 2012)

PS3 ve Xbox'lar için gelen oyun daha önce tecrübe etmediğiniz bir Mass Effect olacak. Eğer daha önce hiç oynamadığınız bir oyunsa şiddetle tavsiye ediyoruz. Parlak kabının altındaki heyecan buna değecek. Oyunun arkasındaki hikaye de oldukça etkileyici. Ayrıca çoklu oyuncu modu ile arkadaşlarınızla bu keyfi tadabilirsiniz.






Little BigPlanet Karting (9 Kasım 2012)

Bu oyun da PS3 için 9 Kasım tarihinde oyun severleriyle buluştu. Join Sackboy ve Sackgirl yeni bir maceraya atılıyor. Bu seride karakterlerimiz Go kart yarışlarında buluşuyor çünkü artık dağdan taşa atlamak ya da engelleri aşmak 'oldukça 2008' kaldı.






Call of Duty: Black Ops II (13 Kasım 2012)

PC, PS3 ve Xbox 360 için yeni bir macera geliyor. Call of Duty'nin dünya çapındaki hayran kitlesinden bahsetmeye gerek bile sanıyorum. Call of Duty yeni versiyonunda söz verdiğini hatta daha fazlasını sunuyor. COD fanları ve oyuncuları bir süre sessiz kalacak diyebiliriz. Ayrıca Playstation Vita ile COD deneyiminin eşsiz olduğunu da söyleyebiliriz.






F1 Race Stars (16 Kasım 2012)

PS Vita için gelen F1 yarış oyunlarından da 2012 yılı için yeni bir deneyim geliyor. Oyunun her yaşa hitap ettiğini düşünüyoruz. F1 Race Stars Monaco Silverstars, Circuit of Americas ve daha fazlasını bulunduruyor. 12 oyunculu yarışlarla F1 Race Stars deneyimine hazır olun.






Hitman: Absolution (20 Kasım 2012)

PC, PS3 ve Xbox 360 için sonunda gelen oyundan da uzun süredir bahsediliyordu. Yaz aylarında trailerlarının gelmesiyle hayranlarının heyecanını iki katına çıkaran oyun Kasım ayı sonlarında raflardaki yerini aldı. Ajan 47'nin karanlık görevlerini devam ettirdiği oyunda bir çok heyecan verici yenilik bulunuyor.






Far Cry 3 (23 Kasım 2012)

PS3,PC ve Xbox 360 platformları için gelen oyun Jason Brody ile oyuna başlıyor. Tropik adada yalnız bırakılmış gizemli bir adam ve şiddetin solukları. Oyunda olayların nasıl geliştiğini takip edemeyeceksiniz. Oyun aynı zamanda çılgınlığın tanımını yapmaya söz veriyor.




Euro Truck Simulator 2 Promo Trailer
Yeni haliyle Farming Simulatör 2013
iQOO Z9x 5G'nin lansman tarihi açıklandı! İşte beklenen özellikler!
Sonraki Haber