Max Payne 3 için yeni DLC tarihleri açıklandı!

Rockstar, Max Payne 3 için yeni DLC paketlerini ve tarihlerini açıkladı.

Rockstar Games, bu hafta Max Payne 3 oyunu için yeni DLC ile ilgili tarih açıklaması yaptı. Yapımcı firma oyunun DLC'sini önümüzdeki birkaç ay içinde kullanıcıların beğenisine sunacağız dedi.

Rockstar Games yaptığı basın açıklamasında, bu hafta merakla beklenen MAX Payne 3 Local Justice Paketi, 9 Ağustos'ta dünya çapında PC oyuncuları için hazır olacaktır. Max Pane 3 oyunu için Imperial Palace, Departure Lounge ve 55th Battalion HQ isimlerinde 3 yeni harita eklendi dedi.

Max Payne 3 Local Justice Paketi ilk hafta için 5.99 dolar olacak. Daha sonra oyunun fiyatı 7.99 dolara çıkartılacak. Ayrıca bugünden itibaren Max Payne 3 Special Edition paketine 1.99 dolara sahip olabilirsiniz.

Yapımcı firma ayrıca Eylül ayı içerisinde "Hostage Negotiation" isimli  harita paketi ile Ekim ayında "Painful Memories"" ve  "Deathmatch Made inHeaven" isimli harita paketlerini başlatacak

Max Payne 3 oyunu piyasaya sürüldüğünden bu yana tahmin edilenden daha düşüktü, Xbox 360, PlayStation 3 ve PC içeren  tüm desteklenen platformlarında 3 milyon adet satış yaptı.

Steam'den Transformers: War of Cybertron'a İndirim
Battlefield 4'ün Çıkış Aralığı Belli Oldu
Volkwagen T-Roc fiyatları şaşırttı, ilk defa bu seviyelerde
Sonraki Haber