PlayStation 4'te en çok satan oyunlar

Oyun dünyasında hala saygın bir konuma sahip olan PlayStation 4 konsolunda, Eylül ayının en çok indirilen oyunu NBA 2K22 oldu.

Evet, yakın bir zamanda uzun süredir beklenen yeni nesil oyun konsolu PlayStation 5 resmen satışa sunulmuş olabilir. Ancak bu durum, bir zamanların kralı olan PlayStation 4'ü tam olarak tahtından indirmiş sayılmaz.

Hala birçok oyunsever için PlayStation 4 yeterince iyi ve güçlü. Bunun bir diğer anlamı, belki de milyonlarca oyunsever hala PlayStation 4'ü yeni nesil oyunları oynamak noktasında fazlasıyla yeterli görüyor. Bu durum, PlayStation Store'den indirilen oyun sayısı ve türlerinde de fazlasıyla kendini gösteriyor.

Hatırlayacağınız üzere daha önce sizlerle PlayStation 5 oyun konsolu için PlayStation Store'den en çok indirilen 10 oyunu listelemiş ve bu listenin başında ise Kena: Bridge of Spirits'in olduğunu söylemiştik. Listenin ikinci sırasına geldiğimiz zaman ise, bu defa NBA 2K22'nin olduğunu belirtmiştik. İşte söz konusu PlayStation 4 olduğu zaman, NBA 2K22 listenin zirvesinde yer alıyor. İkinci sıradaki isim ise hayli tanıdık: Grand Theft Auto V.

İşte 2021 yılının Eylül ayında PlayStation Store'den en çok indirilen 10 PlayStation 4 oyunu:

1. NBA 2K22

Popüler Haberler