PlayStation Plus üyelerinin Eylül ayında indirebileceği ücretsiz oyunlar

PlayStation Plus üyelerinin Eylül ayında ücretsiz olarak indirebileceği oyunlar belli oldu.

PlayStation'ın resmi web sitesi üzerinden PlayStation Plus üyelerinin Eylül ayında ücretsiz indirebileceği oyunlar paylaşıldı. İşte o oyunlar:

Lords of the Fallen (PS4)



Lords of the Fallen, güzel grafiklere sahip olan bir RPG oyunu. Oyunu oynamadan önce bilmeniz gereken en önemli şey seçtiğiniz karakterin, karakterinizin eşyalarının ve dövüş stilinizin oyun deneyimizi değiştirebildiği.




Journey (PS4, PS3)



Mükemmel hikayesiyle senenin en çok konuşulan oyunlarından birisi olan Journey, kesinlikle oynamanız gereken oyunlardan birisi. Oyuna bayılacağınızı garanti ediyoruz.




Prince of Persia: The Forgotten Sands (PS3)



Sizleri, ülkesini kurtarmaya çalışan prensin maceralarına ortak eden bu oyun, Prince of Persia filmiyle de benzer noktalara sahip.




Datura (PS3)



Datura, bu ay için ücretsiz olan en ilginç oyunlardan birisi. Sadece birkaç dakikada bitirilebilen oyunun çok kaliteli olduğunu söylemeyiz ancak ilgi çekici hikayesi, bu oyunu kesinlikle oynanmaya değer kılıyor.




Badland (PS Vita, PS4, PS3)



Mobil oyun olan Badland, birçok platformda ödül kazanmasının ardından daha büyük ekranlı cihazlara geçiş yaptı. Basit oynanış yapısına rağmen son derece eğlenceli olan bu oyunu denemenizi tavsiye ederiz.




Amnesia: Memories (PS Vita)



Sadece PS Vita için ücretsiz olan Amnesia: Memories, Japon kültürünü seven ve anime/manga türlerindeki yapımları takip eden kişilerin sevebileceği türde bir oyun.

Arama motorlarında geçtiğimiz hafta en çok aratılan 10 oyun
Dünyanın en zengin oyun firmaları
Xiaomi bile şaşırdı, bu kadar talep Tesla'yı bile kıskandırdı
Sonraki Haber