PlayStation üzerinden oynayabileceğiniz ücretsiz en iyi 10 oyun!

Bu içeriğimizde PlayStation üzerinden oynayabileceğiniz birbirinden güzel ve de ücretsiz en iyi 10 oyunu sizler için listeledik.

Koronavirüs sebebi ile birçoğumuz evlerimizdeyiz, oyun severler ise oyun oynamak için bu güzel fırsatı değerlendirmeye devam ediyor. Böylelikle evde geçen zamanda sıkılmıyor, daha eğlenceli hale getiriyoruz. Bu kapsamda, Epic Store, Steam, Google Play vb birçok oyun platformu çeşitli kapmanyalar ya da ücretsiz sunumları ile oyuncuları mutlu etmeye devam ediyor.

PlayStation ise özellikle geçtiğimiz Mart ayında, oyunlara gelen zamlar nedeni ile kullanıcıları tarafından oldukça eleştirilmişti. Fırsatlar bölümüne erişelememesi ise kullanıcılar tarafından, evde kaldığımız bu dönemde yapılan bir fırsatçılık olarak değerlendirilmişti. Oysa ki birçok ülkede indirimler devam ediyorken, ülkemizde bu indirimlerin uygulanmaması çifte standart ve adaletsizlik olarak değerlendirilmişti. PlayStation Türkiye tarafından kou ile uzunca süre herhangi bir açıklama gelmemiş, daha sonrasında ise bu fiyat politikasının ülkelere göre değişiklik götserdiği vurgulanmıştı. Bu açıklamanın üzerine kullanıcılar daha çok sinirlenmişti.

Ancak PlayStation tarafında da birçok oyun platformunda olduğu gibi bahar indirimleri geldi. Uygun fiyata bulabileceğiniz çeşitli oyunlar şu anda mevcut, indirim devam ediyor. Fakat biz bu içeriğimizde PlayStation cihazınıza indirebileceğiniz ücretsiz oyunlardan bahsedeceğiz. Dilerseniz lafı daha fazla uzatmadan, sizler için derlediğimiz bu ücretsiz oyunların hangileri olduğunu gelin hep birlikte inceleyelim.

İşte PlayStation üzerinden oynayabileceğiniz ücretsiz en iyi 10 oyun;

Popüler Haberler