Prototype 2' de Alex' in peşindeyiz

Yeni yayınlanan bir videoda, ilk oyundaki Alex' in peşinden koştururken vahşet dolu görüntüler yer alıyor.

Prototype ilk çıktığında oldukça beğeni toplamıştı. Özellikle devasa büyüklükteki haritasında özgürce dolaşmak ve yaratıkları parçalamak oyuncuların çok hoşuna gitmişti.

Bildiğiniz gibi ilk oyunda Amerika, Alex' i sıradışı yapmak için bir virüs geliştiriyor ve Alex oyundaki haline dönüşüyor. Fakat beklenmedik bir şekilde virüs tüm New York şehrine bulaşıyor ve çeşitli yaratıklar ortaya çıkıyor. Alex ise hem yaratıklarla hemde kendisini yakalamak isteyen askerlere karşı savaş veriyor.

Prototype 2' de ise James Heller karakterini yönetiyoruz. Tıpkı Alex gibi bir çok özelliğe sahip ama bu seferki görevimiz Alex' i yakalamak. Yeni yayınlanan videoya baktığımızda, grafikler çok daha iyi gözüküyor. Silahlar ise aşağı yukarı aynı sadece kullanım şekilleri daha estetik. Ayrıca videonun sonunda gördüğünüz gibi James Heller' in yaratık şeklinde köpekleride bulunuyor.

Radical Entertainment tarafından hazırlanan Prototype 2 PC, X360 ve PS3 için Nisan ayında piyasaya sürülecek. Bu süreye kadar eğer Prototype 1' i oynamadıysanız, mutlaka oynamanızı tavsiye ediyoruz. Çünkü Prototype 2 devam oyunudur ve hikayeyi anlamanız için ilk oyunu oynamız gerekiyor.

James Heller, Alex' in peşinden koşarken

Batman : Arkham City'nin DLC çıkış tarihi ve fiyatı belirlendi
PES 2012 için ücretsiz eklenti paketi geliyor
YouTube ileri sarma özelliğini sonunda getiriyor!
Sonraki Haber