Star Citizen’de ki Origin 890 Jump uzay gemisi hakkında tüm detaylar

Citizencon 2014'ten harika bilgiler ve görüntüler geliyor.

Chris Roberts öncülüğünde Cloud Imperium Games tarafından geliştirilen harika bir yapıt görmek istiyor musunuz? Sanırım imdadınıza Citizencon 2014'te gösterilen yeni Star Citizen görüntüleri ve videoları yetişecek. Bahsettiğimiz görüntülerden önce isterseniz yeni tanıtlan uzay gemisi olan Origin 890 Jump'tan biraz bahsedelim.

Yukarıdan görebileceğiniz görsel, geçtiğimiz gün tanıtılan yeni uzay gemisi Origin 890 Jump'a ait ve bu gemi oldukça güzel görünüyor. Sadece güzel bir görünüme sahip değil, farklı işler için de kullanılabiliyor. Mesela Origin 890 Jump ile birlikte ticaretten, komut verme işlemlerine kadar birçok iş yapabiliyorsunuz. Oldukça nadir bir gemi olan Origin 890 Jump'ı kullanmak bakalım nasıl olacak?

Citizencon 2014'te gösterilen sadece yeni gemiler olmadı, ayrıca gösterilen eski gemilerden biri olan Constellation'ın piste iniş sahnesi de oyun geliştiricileri tarafından da gösteriliyor. Youtube kullanıcısı olan Why485 tarafından kaydedilen bu görüntülere aşağıdaki videodan göz atabilirsiniz. Ayrıca diğer sayfalardan da Star Citizen'in yayımlanan yeni görsellerine göz atabilirsiniz.

FIFA 15 satış rekorları kırmaya devam ediyor
CD Projekt RED ekibi The Witcher için yeni ipuçlarını bizlere veriyor
Samsung şimdiye kadar ki en küçük çip için tarih verdi
Sonraki Haber