Temple Run en çok indirilen oldu.

Bir tapınakta ardınıza bakmadan düşmanlardan kurtulmaya çalışıyorsunuz. Eğlenceli ve bir o kadar da heyecanlı bir uygulama.

Noel tatili dolayısıyla şu sıralar durgunluk yaşayan teknoloji dünyasında ilgimizi daha çok telefon, tablet, bilgisayar ve uygulamalarda yapılan indirimler çekti. Samsung başta olmak üzere üreticilerin büyük bölümü tatil sezonunda harcanacak parayı dikkate alarak ürün pazarlamaya yoğunlaşmıştı. Aynı hareketlilik oyun yapımcıları cephesinde yaşanmıştı. Gameloft öncülüğünde yapımcıların büyük bölümü uygulamalarında kampanyalar başlatarak indirime gitti.

Noel gecesi geride kaldı ve başta Amerika olmak üzere dünya genelinde kayda değer bir harcama yapıldı. Üstelik bu tatilde en fazla beklenen hediyelerde telefon ya da tablet oldu. Peki bu cihazlara en fazla indirilen oyun hangisi oldu?

Yayınlandığı günden bu yana, App Store, Play Store ve Amazon Appstore üzerinde rekor sayılara ulaşan Temple Run, tatil sezonunu da rekorla geçirdi. Android ve iOS platformunda iki milyon indirme sayısına ulaşan oyun, Amazon cephesinde ise 500 bin indirme sayısına ulaştı. Oyun, App Store’da bugüne kadar 40 milyon indirme rakamını geride bıraktı.

FAR CRY 3 tanıtım inceleme
GTA 5 Yeni ekran analizi
Apple Türkiye’ye özel düşük vergili iPhone üretecek, sonunda bizi de düşündüler
Sonraki Haber