Ultra Street Fighter II, FPS modu ile geliyor!

Ultra Street Fighter II hakkında yeni bilgiler gelmeye devam ediyor. Ultra Street Fighter II: The Final'da FPS modu ve karakter özelleştirme gibi özellikler yer alacak.

Nintendo Switch etkinliğinde gün yüzüne çıkan Ultra Street Fighter II: The Final, serinin fanları tarafından büyük bir ilgi ile karşılanmıştı. Street Fighter II'nin geliştirilmiş grafikler, özelleştirme ve çoklu oyuncu modu içeren Ultra Street Fighter II: The Final hakkında, oyunun çıkış tarihi yaklaştıkça yeni bilgiler gelmeye başladı.

Aktarılan bilgilere göre Ultra Street Fighter II: The Final'da FPS modu yer alacak. Dövüş oyunlarında pek aşina olmadığımız bu FPS modu, Switch'in Joy-Con kontrolcüleri ile kullanılacak. Örneğin; FPS modunda Ryu ile hadouken yani namı değer aduket çekmek için Joy-Con'ları kullanacaksınız.

Ultra Street Fighter II: The Final'da ayrıca karakter özelleştirmeleri de yer alacak. Karakterinizin kıyafet renklerini dilediğiniz gibi değiştirebileceksiniz. Oyunun ilk etapta Nintendo Switch için çıkacağını daha sonra PlayStation 4 platformuna "belki" gelebileceğini belirtelim.

Ultra Street Fighter II: The Final'ın FPS modunu ve karakter özelleştirme görüntülerini ilerleyen sayfalardan görüntüleyebilirsiniz.








Nintendo Switch'in arayüzü sızdı!
LoL 2017 Türkiye Şampiyonluk Ligi’nde son durum!
Apple iPhone kullanıcılarına büyük bir sürpriz yapacak, sır perdesi aralandı
Sonraki Haber