Valve AMD kullanıcılarını CS2 hakkında uyardı

Valve, Counter-Strike 2 oyuncularını AMD'nin en yeni grafik sürücüsünün onları yasaklayabileceği konusunda uyardı.

Sorun AMD'nin Valve Anti-Cheat (VAC) sistemini tetikleyen ve sürücünün düşük gecikme modunu hile sanmasına neden olan Anti-Lag+ özelliğinde yatıyor.

Sorun, Anti-Lag+'ın Dinamik Bağlantı Kitaplığı (DLL) işlevlerini yakalamasında ve yeniden yönlendirmesinden kaynaklanıyor. VAC, DLL yeniden yönlendirmelerini hile olarak görüyor (ki diğer durumlarda zaten genellikle öyle), bu da Counter-Strike 2'den önyükleme yapılmasına yol açabiliyor.

Sorun çözülene kadar Valve, grafik kartı ayarlarında Anti-Lag+ özelliğinin kapatılmasını öneriyor. Varsayılanı değiştirmediyseniz Alt+L kısayol tuşuyla Gecikme Önleme+ özelliğini devre dışı bırakabilirsiniz. AMD Radeon Yazılımını açıp dişli simgesine tıklayarak ve alt menüden Kısayol Tuşlarını seçerek kısayolun ayarını tekrar kontrol edebilirsiniz. Anti-Lag+ için mevcut kısayol tuşunu seçmek, onu özelleştirmenize olanak tanıyacak.,

Valve AMD kullanıcılarını CS2 hakkında uyardı

Counter-Strike 2, aylarca süren heyecanlı bir bekleyişin ardından eylül ayında piyasaya sürüldü. Steam'de Counter-Strike: Global Offensive'in yerini alan güncelleme, daha gerçekçi dumanın yanı sıra yükseltilmiş grafikler ve haritalar da ekliyor. Oyun, geliştirilmiş aydınlatma, daha net dokular ve güncellenmiş geometri için Valve'ın Source 2 motorunu kullanıyor. Valve, devam oyununu macOS'a veya daha eski PC'lere getirme planının olmadığını söylediği için, oyunu oynamak için biraz modern bir Windows makinesine ihtiyacınız olacak.

Nintendo, Mario ve Luigi'nin yeni seslendirme sanatçısını doğruladı
Activision CEO'su belli bir süre değişmeyecek
Oppo Find X8’in çıkış tarihi sızdırıldı
Sonraki Haber