Xbox Live Gold Nisan 2018 ücretsiz oyunları belli oldu

Microsoft'un Xbox Gold Live üyelerine her ay verdiği ücretsiz oyun paketinin Nisan 2018 içerikleri belli oldu.

Microsoft'un oyun konsolu Xbox One ve Xbox 360 için sunulan özel bir paket olan Gold Live, her ay ücretsiz oyun içerikleri sunuyor. Kullanıcılar eğer bu tarz oyunları seviyorsa indirip ücretsiz olarak sahip olabiliyor. Her ay toplamda 4 oyun ücretsiz olarak kullanılabilirken bunların ikisi Xbox 360 sahiplerine hitap ediyor.

Xbox Gold Live üyeleri Nisan ayında da 4 oyunu ücretsiz olarak indirip istedikleri zaman oynayabilecekler. Belli olan oyunlar arasında The Witness ve Assassin’s Creed Syndicate gibi ilgi çekici yapımlar da yer alıyor. Bir benzeri Sony'nin PlayStation oyun konsolunda da bulunan Gold Live aboneliği yıllık olarak ödenen ve 189 TL fiyat etiketi olan bir abonelik türü. Bu abonelikte oyuncular her ay 4 ücretsiz oyunu indirip oynayabiliyorlar. Ayrıca bazı oyunların demoları da yine bu pakettte ücretsiz olarak oynanıyor. Bu paket aynı zamanda multiplayer oyunlar için sahip olunması gereken bir abonelik türü. 

İşte Xbox One ve Xbox 360 sahibi olup Gold Live abonelik paketi olanların Nisan ayında oynayabilecekleri ücretsiz oyunlar:

  • The Witness (1 - 30 Nisan)
  • Assassin’s Creed Syndicate (16 Nisan - 15 Mayıs)

Xbox 360 ve Xbox One (Geriye Uyumluluk)

  • Disney Pixar Cars 2 (1 - 15 Nisan)
  • Dead Space 2 (16 - 30 Nisan)
Sony PlayStation Plus Games'in Nisan takvimi!
Logitech G PRO Gaming Headset tanıtıldı
Volkwagen T-Roc fiyatları şaşırttı, ilk defa bu seviyelerde
Sonraki Haber