Bu bilim kurgu filmlerini mutlaka seyretmeniz gerekiyor, dünyaya bakış açınız değişecek

Netflix'in sevilen yapımı Spaceman'ı ve Adam Sandler'ın unutulmaz performansını beğendiyseniz, izlemeniz gereken 5 benzersiz bilim kurgu filmi daha var. Bu filmler, sizi yıldızlar arası yolculuklara çıkaracak ve hayal gücünüzün sınırlarını zorlayacak.

Netflix'in yeni bilim kurgu draması Spaceman'i izlerken, Adam Sandler'dan nadiren gördüğünüz bir yönle karşılaşmaya hazır olun. Sandler, güneş sisteminin kenarına solo bir göreve gönderilen astronot Jakub Procházka'yı canlandırıyor. Görevinin altıncı ayında, Jakub, Dünya'ya dönüşünde eşi Lenka'yla (Carey Mulligan) evliliğini kurtarabilir mi diye düşünüyor. Geminin içinde başka bir insan olmadığı için Jakub, astronotun problemlerini çözmesine yardımcı olan Hanuš isimli, Paul Dano'nun seslendirdiği bir uzaylı örümcekle içini döküyor. Esasında Spaceman, bir adamın çok geç olmadan yollarını değiştirmeye çalıştığı bir kendini keşfetme filmi. Spaceman, 1 Mart'ta Netflix'te yayınlanmaya başlıyor. Benzer filmler arıyorsanız, Brad Pitt'in dramatik bir gösterisi, gözden kaçırılmış bir biyopik ve bir zaman yolculuğu efsanesi dahil olmak üzere bu üç filmi izlemeyi düşünebilirsiniz.

Ad Astra (2019)
 

Ad Astra ve Spaceman, gerçekle yüzleşmekten kaçınmak için büyük bilinmeyene doğru isteyerek yolculuk eden derin duygusal sorunlara sahip karakterleri konu alıyor. Ad Astra'nın merkezinde, galaksinin sonunda güç dalgalanmalarını araştırmakla görevlendirilen astronot Roy McBride (Brad Pitt) var. ABD Uzay Komutanlığı, anomalinin 29 yıl önce zeki yaşam aramak için ayrılan ve Neptune'ün yörüngesinde dönen Lima Projesi'nden, Roy'un babası H. Clifford McBride (Tommy Lee Jones) tarafından yönetilen bir uzay istasyonundan geldiğine inanıyor. Clifford'un Lima Projesi'nde hayatta kalıp kalmadığı bilinmiyor. Babasının yerini merak eden Roy, Clifford ile olası bir yeniden birleşme korkusuna rağmen tehlikeli göreve katılmayı kabul ediyor. Temelinde Ad Astra, bir ebeveyn-çocuk filmi. Ad Astra, uzayın en güzel tasvirlerinden bazılarını da sunuyor.

Popüler Haberler