Bu hafta vizyona girecek filmler ( 13 – 19 Mart )

Her hafta olduğu gibi bu hafta da gösterime giren filmleri sizler için derledik. İşte yerli ve yabancı toplamda 6 yapımın gösterime girdiği 13 Mart haftasında izleyebileceğiniz filmler;

Her hafta olduğu gibi, bu hafta da gösterime giren filmleri sizler için bir araya getirdik. Bu hafta sinema severler için birçok türden birçok alternatif mevcut. Yerli ve yabancı 6 yapımın gösterime girdiği haftanın filmlerine dilerseniz özet şeklinde göz atalım.

Bloodshot: Durdurulamaz Güç; öldürülmesinin ardından bilim insanları tarafından nano teknoloji sayesinde Bloodshot olarak tekrar hayata döndürülen bir askerin hikayesini konu alıyor. Bu geri dönüşten sonra geçmişine dair hiçbir şey hatırlamayan kahramanımız, kendisi gibi yeniden hayata döndürülmüş süper güçlere sahip askerlerle çalışacaktır.

Mürit; evlenmek üzere olduğu Richard ve onun iki çocuğuyla birlikte sükunet vadeden tenha bir kasabada kış tatiline çıkan Grace'in, yakında üvey anneleri olacağı Mia ve Aidan ile samimi bir ilişki kurmaya çalıştığı sırada kaldıkları evde gerçekleşen ürkütücü olayları konu alıyor.

İlk Aşk; Beyin tümörü teşhisi konmuş bir boksörün, masum bir telekızla olan aşk hikayesini Tokyo’da geçen tek bir gecede izleyiciyle buluşturuyor. Tahmin edeceğiniz gibi kötü adamlar peşlerini bırakmıyor.

Kadın; Kadınları konu alan bu proje, elli farklı ülkeden 2000 kadının sesi olmuştur. Projede annelik,evlilik, regl ve cinsellik, eğitim, ekonomik özgürlük  gibi konulara değiniliyor. Geniş kapsamına rağmen oldukça samimi portreler seçkisi sergileyen film, kadınların karşılaştıkları zorlukların üstesinden nasıl geldiklerini ve karşılaştığı adaletsizliği ve ayrımcılığı onların gözünden aktarıyor.

Gölgelerin Aşkı; 10 yıldan fazla bir süre görünmez ve yalnız yaşamakta olan Holly'nin yaşamına odaklanan filmde Holly, görünmezliği sayesinde kimsenin çekemeyeceği gizli fotoğraflar çekmekte ve bunları gazetelere para karşılığında haber olarak göndermektedir. Holly yeni bir haber için barda gizli fotoğraflar çektiği sırada, bir bar fedaisi tarafından görülür ve dışarı çıkartılır. Yıllar sonra onu görebilen tek kişi Shane Blackwell adındaki bir bar fedaisidir.

Araf 4: Meryem; Meryem ile arkadaşı Güzide iki genç öğretmendir. Bu iki genç kadın, Meryem’in teyzesi Nurten ile birlikte yaşamaktadır. Nurten’in engelli bir oğlu ve bir kızı vardır. Meryem ve Güzide yaşadıkları bu evde garip olaylara şahit olurlar, ancak bunun psikolojik olduğunu düşünürler. Bir süre sonra ise öyle olmadığını anlarlar. Nurten'in geçmişte yaşanan günahlarının bedelini yeğeni Meryem mi ödeyecektir?

Popüler Haberler