23 Mart'ta gösterime giren vizyon filmleri!

23 Mart 2018 tarihinde vizyona giren filmleri sizler için sıraladık. Bu haftanın dikkat çeken filmi dev bütçeli Pacific Rim: Uprising oldu.

23 Mart 2018 tarihi itibariyle üçü yabancı, altısı yerli toplam 9 film gösterime girdi. Bu filmler arasında en dikkat çekeni ise 150 milyon dolarlık yapım bütçesi ile Pacific Rim: İsyan oldu.

Şimdi de vizyona giren filmlere göz atalım.

Pacific Rim: İsyan

Pacific Rim: İsyan, 2013 yılında gösterime Pacific Rim'in devamı konumunda. Yönetmenliğini  Steven S. DeKnight'ın üstlendiği yapımda, ilk filmin kadrosundaki pek çok isim yer almıyor. Bununla birlikte yeni Star Wars üçlemesindeki Finn rolüyle tanıdığımız siyahi aktör John Boyega başrolde yer alıyor. 

Yapım, şimdiye kadar eleştirmenlerden ortalama notlar alırken; oyunculukların eleştirildiğini söyleyebiliriz. Yine de Pacific Rim: İsyan, eğlenceli bir çerezlik olarak görülüyor.

Bordo Bereliler: Afrin

Yönetmenliğini Erhan Baytimur'un üstlendiği yapımda Cenk Ertan, Halil İbrahim Kalaycıoğlu, Cavit Çetin Güner gibi oyuncular yer alıyor. Filmde, Türk Ordusu'nun Afrin'de elde ettiği büyük başarılardan ilham alınmış.

Çocuklar Sana Emanet

Çağan Irmak karşımıza bir kez daha ağır dram içeren bir filmle çıkıyor. Engin Akyürek, Şerif Sezer, Hilal Altınbilek, Birsen Dürülü ve Osman Alkaş'ın oyunculuklarını üstlendiği yapımda, bir kazası ve kaybettiği eşinin travmasını yaşayan Kerem'in yaşadıklarına şahit oluyoruz.

Kayıp Prenses

Animasyon türünde yer alan Rus yapımı Kayıp Prenses, Nadiya Dorofeeva, Oleksiy Zavhorodniy, Yevhen Malukha, Serhiy Prytula, Yuriy Horbunov, Oleh Mykhailyuta gibi oyunculardan oluşan bir kadroya sahip. İsminden de tahmin edebileceğiniz üzere kötü bir cadı tarafından kaçırılan Prenses Mila'nın maceralarına tanık oluyoruz.

Gerçek Kesit: Manyak

Yine isminin konuyla ilgili pek çok ipucu verdiği bir yapımla karşı karşıyayız. Annesi ile pek anlaşamayan Rıza, annesinin ölümünden tuhaf bir suçluluk duygusuna giriyor ve evlilik aşamasında halüsinasyonlar görmeye başlıyor. Onur Ünlü'nün yönettiği filmde Cahit Kaşıkçılar başrolü üstleniyor.

Martı

Başrolünde Güldür Güldür Show'tan tanıdığımız İrem Sak'ın bulunduğu film ilginç bir konuya sahip. Bir tavuk çiftliğinde çalışan Yakup ve karısı Mediha, çiftlikte yeni görev almaya başlayan Rıza ve Nürgül sayesinde daha renkli bir hayata kavuşuyorlar. Ne var ki işler hızla karışıyor.

Zat-ı Mahfuz 

Belgesel kategorisinde tanımlayabileceğimiz eserde Bediüzzaman Sait Nursi, İdris-i Bitlis’i, Şems-i Bitlis’i, Muştakbaba ve Şükr-i Bitlis gibi önemli karakterlerin hikayelerine şahit oluyoruz.  Filmin kadrosunda Beşir Öner, Talha Eyigün, Mehmet Demirtaş gibi oyuncular bulunuyor.

Kar

Bir kez daha dram temelli bir yapımla karşı karşıyayız. Sınırlı bir arkadaş çevresine sahip olan Müzeyyen'in hayatı, hemen hemen hiç tanımadığı kardeşi Ali'nin ortaya çıkması ile değişiyor. Hazar Ergüçlü, Ozan Uygun filmin başrollerini paylaşıyorlar. 

Velayet

Korku-gerilim temalı Velayet, Fransız orijinli bir yapım. Antoine Besson isimli karakter oğlu Julian'ın vesayetini istediği zaman işler karışıyor. Zira dışarıda çok iyi bir profil çizen Besson, pek çok karanlık sırra sahip.  

La Casa De Papel yerine bunları izleyin
Tüm zamanların en iyi gişe yapan filmleri
Uygun iPhone SE 4'ün tüm detayları belli oldu
Sonraki Haber