Hasılat rekoru kıran 15 korku filmi!

Tüm zamanların en çok hasılat yapan 15 korku filmini sizler için derledik!

Söz konusu film olunca, her film severin daha fazla ilgi gösterdiği bir ya da birden fazla film türü olduğunu söyleyebiliriz. Kimi film severler aşk türünde filmleri severken, kimi film severler ise aksiyon türünde filmleri daha da beğenerek izliyor. Bilimkurgu ve korku filmleri de odlukça beğenilen türler arasında geliyor. Bilindiği üzere birbirinden farklı konu ve içeriği ile her yıl binlerce film vizyona girmeye devam ediyor.

Bazı filmler başarılı oyuncu kadrosuyla beğeni toplarken, bazı filmler ise harika hikayesi ile büyük ses getirmeyi başarıyor. Ancak bunların aralarında öyle filmler var ki, yüksek gişe hasılatları ile adeta dudak uçuklatıyor. Hal böyle olunca bugüne dek yayınlanmış ve yankı uyandırmış en iyi sinema filmleri genellikle büyük gişe başarısı elde eden filmler oluyor. 

Bilindiği gibi, dünyanın pek çok ülkesinde devam eden koronavirüs salgını sebebi ile sokağa çıkma yasağı ilan edildiği bu günlerde, ülkemizdeki vaka sayısı da giderek artıyor. Hal böyle olunca olası krizleri önlemek için şimdiden milyonlarca vatandaşımız kendisini evlerine kapatmış durumda. Kişisel karantina döneminde can sıkıntısına iyi gelmesi temennisi ile en fazla hasılat elde eden korku filmlerini sizler için listeledik.

Listemizi oluştururken yüksek hasılata doğru bir sıralama izledik.

İşte tüm zamanların en çok hasılat yapan korku filmleri;

Popüler Haberler