Karantinada mutlaka izlemeniz gereken en iyi 10 film

Karantina günlerinde izlemeniz gereken en iyi 10 filmi bir araya getiriyoruz. İşte o yapımlar!

Koronavirüs vakaları son zamanlarda bir hayli arttı ve sonuç olarak uzun zamandır hafta sonları evlerimizdeyiz. Peki ama hafta sonu evlerimizde hangi aktiviteleri yaparak vakit geçirebiliriz? Akla ilk gelen fikirlerden birisi film izlemek oluyor ancak güzel bir film bulmak da mesele. Biz tüm bu sorunu ortadan kaldıracak ve hafta sonunuza biraz olsun heyecan katacak olan en güzel 10 iyi filmi sizler için bir araya getiriyoruz.

Sizler için sunduğumuz bu yapımlar arasında beyin yakacak olan filmler de var, gerim gerim gerileceğiniz filmler de. Mirage isimli film gerçekten de hem çok heyecanlı hem de beyninizi yakmasını beklediğimiz bir yapım. Hatta İspanyol yapımı olan Contratiempo da aynı şekilde. Don't Breathe (Nefesini Tut) ile beraber ise siz de nefes alırken ses çıkarmamaya özen göstereceksiniz.

Oscar almayı başaran Parasite, oldukça sevilen Get Out ve Enemy gibi filmleri de sizlere şiddetle öneriyoruz. İsterseniz lafı daha fazla uzatmadan tam listeye geçmiş olalım. İşte karantinada mutlaka izlemeniz gereken en iyi 10 film!

Popüler Haberler