Netflix belgesel önerileri! Farklı türlerde 15 içerik!

Belgesel severler için, Netflix üzerinden izleyebileceğiniz birbirinden farklı türlerde 15 yapımı sizler için listeledik.

Koronavirüs salgını sebebi ile evde kaldığımız bu süreçte, birçoğumuz konsol oyunları oynayarak, dizi ve film platformlarında video izleyerek geçen zamanı eğlenceli hale getirmeye çalışıyoruz. Bu anlamda Netflix, BluTV, PuhuTV, Filmbox Live, Amazon Prime vb platformlar en çok tercih edilenler arasında yer alıyor. Elbette bunların içinde tahmin edeceğiniz gibi en fazla tercih edilen ve en fazla aboneye sahip olan platform Netflix ya da Murat Övüç değimi ile Netflikş oluyor.

Netflix'de birbirinden güzel filmler, diziler ya da belgeseller bulabilmeniz mümkün. Ancak Netflix'i ayrıcalıklı kılan kendine has orijinal yapımları oluyor. Bu içeriğimizde konu aldığımız içerikler ise tamamen belgesellerden oluşuyor.

Bu belgeseller arasında doğa, bilim, polisiye, tarih, sualtı, gökyüzü, hayvanlar, vb birçok tür ve çeşitli konular mevcut. Aynı zamanda tarihlerini de not aldığımız bu yapımların biraz da özetlerden bahsederek, tercihlerinizi bu doğrultuda yapmanız konusunda kolaylık sağlamaya çalıştık. İçlerinden biri var ki, bu belgesel belgeseli en çok aranan TV programlarından biri oldu. O da Netflix’in “Pandemi” belgeseli. Bu sebepten bu yapımı listemizin en başına aldık.

Dilerseniz sözü daha fazla uzatmadan bu belgesel yapımlarını hep birlikte inceleyelim. İşte Netflix üzerinden izleyebileceğiniz, farklı türlerde 15 Netflix belgeseli;

Popüler Haberler