Tüm zamanların en iyi 10 Netflix filmi

Netflix orijinal yapımlarından oluşan, 10 filmin yer aldığı listemizi hazırlarken IMDb puanlarını dikkate aldık.

Bir yaz dönemini daha kapattık, havalar soğumaya başlıyor. Soğuk kış günlerinde yapılacak en güzel şeylerden biri de dizi ve film izlemek. Elbette izlenilen yapımın kaliteli olmalı ki, izlerken harcadığınız vakit buna değmeli ve keyif alabilmelisiniz. Bu anlamda siz değerli okuyucularımız için en güzel Netflix Orijinal yapımlarını sizler için listeledik.

Dizi ya da film denildiğinde, akla ilk gelen platformların başında gelen Netflix, izleyicilere birçok içerik sunuyor. Bilmeyenler için belirtelim; Netflix, Aksiyon , korku, macera, suç, animasyon, fantastik , dram, gerilim, gizem, komedi, bilim kurgu ve belgesel gibi birçok türe ev sahipliği yapmakta. Özellikle de orijinal yapımları ile abone sayısını ciddi oranda artırmayı hedefleyen Netflix bu anlamda da oldukça başarılı. 80’den fazla ülkeye uzun soluklu projeler için giren Netflix'in hedefleri oldukça büyük. Zira, Netflix geçtiğimiz yılı 160 milyondan fazla abone sayısı ile kapatmıştı.

Ancak son günlerde skandal içerikleri sebebi oldukça fazla abone kaybetmiş olduğunu da belirtelim. Özellikle de Amazon Prime Video'nun ülkemizde 30 günlük ücretsiz deneme ve sonrasında aylık 7,9 TL fiyatı ile giriş yapması, Netflix'in işlerini daha da zorlaştırdı.

Neyse, konudan konuya atlamadan Netflix’in en beğenilen 10 orijinal filmine gelin hep birlikte göz atalım. Bu arada listemizi hazırlarken IMDb puanlarını dikkate aldığımızı ve en düşük puandan en yüksek puana doğru sıraladığımızı belirtelim.

İşte tüm zamanların en iyi 10 Netflix filmi;

Popüler Haberler