Bu fiyata böyle selfie çeken başka telefon yok!

Oppo'nun kısa süre önce ülkemizde de satışa sunduğu Reno 4 Lite modelinin selfie performansını test ettik.

2020 pek çok üretici için iyi geçmemiş olsa da Oppo için bu durumun aksini söylemek mümkün. Çinli üretici 2020 yılında müşteri kitlesini önemli oranda genişletti. Türkiye'deki operasyonlarına da hız veren Oppo, hem model sayısını arttırdı, hem de yazılım tarafında önemli işlere imza attı.

Oppo'nun ülkemizde satışa sunduğu serilerden birisi de Reno 4'tü. Bilindiği üzere Reno serisi genel itibariyle kamera kurulumu tarafıyla ön plana çıkıyor. Nitekim 4. jenerasyon Reno modellerinde de bu durum değişmedi. 

Bu fiyata böyle selfie çeken başka telefon yok!

Ailenin en uygun fiyatlı modeli olan Reno 4 Lite ise selfie tarafında muazzam bir performans sergiliyor. Dilerseniz bu telefonla ilgili hazırladığımı yeni içerik videomuza aşağıdan göz atabilirsiniz.

Yeni videomuz ile ilgili sorularınızı aşağıdaki yorumlarda ya da YouTube kanalımızdaki bizlerle paylaşabilirsiniz. Teknolojioku ailesine katkıda bulunmak için YouTube kanalımıza abone olmayı  ve videolarımızı beğenmeyi unutmayın. Desteğiniz bizim için önemli ve bu tarz destekler  size daha fazla içerik üretmek için bize motivasyon sağlıyor.  

Videoda da görüldüğü üzere Oppo Reno 4 Lite selfie tarafında gayet başarılı işler çıkarıyor. Ayrıca gün ışığında telefonun video ve fotoğraf performansı da gayet tatminkar.

Ön yüzünde çift ana kamera yer alan nadir modellerden biri olan Reno 4 Lite, ekran kalitesi, tasarımı ve fiyatıyla da gayet cazip bir cihaz.

Eğer iyi selfie çeken uygun fiyatlı bir model arıyorsanız, tercihleriniz arasında Reno 4 Lite'ı da ekleyebilirsiniz.

Telefon ile ilgili sorularınızı dilerseniz bu videonun altına, dilerseniz de haberimizin alt kısmında yer alan yorumlar bölümüne yazabilirsiniz.

Cyberpunk 2077 güncelleme aldı - Oyun Canavarı #40
İşte salgından korunmak için kesin çözüm! Remington MB7000 T inceleme
Skoda Kamiq fiyatları dipte! Bundan ucuzu Tofaş!
Sonraki Haber