Sosyal medya düzenlemelerini konuştuk!

Kısa süre önce yasalaşan sosyal medya düzenlemelerini bu videoda değerlendiriyoruz.

Twitter, Facebook, YouTube, LinkedIn, TikTok ve benzeri sosyal ağlarla ilgili yeni birdüzenleme TBMM'de onaylandı ve Resmi Gazetede'de yayımlandıktan sonra yürürlüğe girdi.

Sosyal medya düzenlemelerini konuştuk!

Türkiye'den günlük erişimi 1 milyondan fazla olan Facebook, Twitter, Instagram, YouTube, TikTok gibi yurt dışı kaynaklı sosyal ağ sağlayıcılarına yeni yükümlülük ve yaptırımlar getirildi.

Kanunla, İnternet Ortamında Yapılan Yayınların Düzenlenmesi ve Bu Yayınlar Yoluyla İşlenen Suçlarla Mücadele Edilmesi Hakkında Kanun'a "sosyal ağ sağlayıcı" şeklinde yeni bir tanımlama getiriliyor.

Bu kapsamda kullanıcıların internet ortamında sosyal etkileşim amacıyla metin, görüntü, ses, konum gibi içerikleri oluşturmalarına, görüntülemelerine veya paylaşmalarına imkan sağlayan gerçek veya tüzel kişiler, sosyal ağ sağlayıcı olarak tanımlanacak.

Teknolojioku olarak bu düzenlemeleri aşağıdaki videoda değerlendirdik. İşte yeni gelen sosyal medya düzenlemeleri:

Sosyal medya düzenlemeleri ile ilgili görüşlerinizi aşağıdaki yorumlar bölümünde bizlerle paylaşabilirsiniz. Büyüyen Teknolojioku ailesine katkıda bulunmak için YouTube kanalımıza abone olmayı  ve videolarımızı beğenmeyi unutmayın. Desteğiniz bizim için önemli ve bu tarz destekler  size daha fazla içerik üretmek için bize motivasyon oluyor.  

Oppo A72 Türkiye’de satışa çıktı! Biz de kutusundan çıkardık!
Suya ve darbeye dayanıklı harici disk: AData HD710 Pro
Oppo Reno 12 Pro 5G bu özellikleriyle çok can yakar
Sonraki Haber