Haftanın en güncel uygulamaları

İşte bu haftanın liste başı uygulamaları

Piyasaya yeni sürülen uygulamalar yeni ve heyecanlı olduğu için her zaman dikkat çekiyor. Fakat bazı klasik uygulamalar da gündemde kalabilmek için sürekli kendilerini yeniliyor. Bu haberimizde haftanın güncel haberlerini sizlerle paylaşacağız.

Runkeeper (Versiyon 2.14.1.1)

Runkeeper kolay bir iş olmayan koşmaya yöneltiyor. Bugün onun en son sürümünde, insanlar sadece dijital bile olsa bir partner ile koşabiliyor. Facebookla bütünleşmesi arkadaşlarınıza ulaşımınızı sağlıyor. Aynı zamanda runkeeper arkadaşlarınıza kısa mesajlar gönderebileceğiniz bir sisteme sahip. Bu uygulama ile ayrıca arkadaşlarınızla rekabetler düzenleyebilirsiniz. Etkinlik sayfası geçen günlerde yenilendi ve yeni navigasyon sistemi sayesinde, kullanıcılar uygulamada gezinebilecekler.



iOS İçin  Amazon (Version 2.3.1)

Bu uygulama size alışveriş imkânı sunuyor. En son sürümü ile tüketiciler daha fazla ürüne kolaylıkla ulaşabiliyorlar. Çünkü bu uygulama, tüketicilere mağazaların açılış zamanlarını ve nerede olduğunu söyleyen bildirimler yolluyor. Uygulamanın iPad versiyonu kullanıcılara özellikleri yakınlaştırma imkanı sunuyor.



iOS için Sparrow (Version 1.3.3)

Sparrow uygulaması iPhone 5 içindir. Sparrow kullanıcıları sonunda mail uygulamasından düzgün yararlanabiliyorlar. Çünkü bu versiyon iPhone 5 uygulamalarını en iyi hale getiriyor. Güncelleme Sparrow’u iOS 6 nın hızına getiriyor ve apple ürünlerinin son önerileriyle yarışabiliyor.  Bu yılın temmuz ayında alındığı için, ani bir ilgi ile karşılandı ve umarız bu şekilde devam eder.


Facebook elinizin altında!
Android 4.2 ile fotoğraf düzenlemek artık çok kolay
Google uygulamaları artık AppGallery'de; işte Huawei Nova 12S incelemesi
Sonraki Haber