Haftanın iPhone uygulamaları!

Bu haftanın en iyi iPhone uygulamalarını kaçırmayın!

Bu hafta uygulama dünyasını sarsan bir çok gelişme oldu. En popüleri olan Rovio'nun Amazing Alex'i yayınlamasıyla başlayan yeniliklere iPhone için Google+ ve yeni Twitter uygulaması da eklendi.


1. Amazing Alex

Rovio'nun Angry Birds'ten sonra yeni silahı Amazing Alex bu hafta uygulama listesine girdi. Cut the Rope oyunu gibi yapboz sistemini andıran yapısıyla hayranlarıyla buluştu. Ayrıca Amazing Alex incelememizden de oyun hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Fiyatı ise 0.99$.

2.Sleep 101

Sleep 101 uykunuzu düzene sokmanın ücretsiz yoludur. Uygulama nasıl enerjik yaşayacağınız konusunda size tavsiyeler veriyor. Ücretsiz olarak AppStore'dan edinerek bu yaz aylarında uykunuzu düzene koyun.

3.Pocket Heroes

Ejderhaların dünyasına hoşgeldiniz. Arkadaşlarınızla birlikte bu oyunun bağımlısı olailirsiniz. Fiyatı ise AppStore'da 0.99$.

4.Tiny Wings 2.0

Tiny Wings uygulamasına bu hafta güncelleme geldi ve yeni uçuş dersleri bölümü eklendi. AppStore'daki fiyatı 0.99$

5.Twitter (güncelleştirme)

Android ve iOS uygulamaları için yeni güncellenmiş versiyonunu yayınladı. Twitter'daki son zamanlarda yapılan gelişmeler uygulamalarda da devam ediyor. Yeni uygulama tweetlere, olaylara ve bildirimlere daha kolay ulaşım sağlıyor.

6.Scriblist

Scriblist not almanın kolay yoludur. Bu uygulamayı alışveriş listeniz olarak kullanabilirsiniz. Not almanın yanında resim çizimine de izin vermektedir. Fiyatı 0.99$.

7. Futurama Head-in-a-Jar Creator

Futurama hayranları artık karakterlerinin kafalarını artık kendileri tasarlıyor. Ücretsiz olarak gelen bu uygulama yeni özellikler ile hayranlarını sevindirecek.

8. Google+

Google bu hafta sonunda sosyal paylaşım sitesi Google+iOS için de yayınlandı. Link ve fotoğraflarını paylaşabilir, arkadaşlarını dairene dahil edebilir ve video görüşmeleri yapabilirsiniz. Ücretsiz olan bu uygulama iOS için yeni bir ara yüze sahip olarak geliyor.

9. News 360

News360 gazete ve dergilerden yaklaşık 20.000 manşet ve başlık yayınlıyor. Bu uygulama muhteşem ara yüzü sayesinde haberler konusunda istediğinize rahatça ulaşabilmenizi sağlayacak, Ayrıca ücretsiz.

10. Bad Date Rescue

Hiç kötü bir randevudan kaçmanın yollarını aradınız mı? eHarmony kötü randevulardan kaçmanın en iyi yolu. Bu uygulama acil durumlarda 5 saniye içerisinde size sahte bir arama gönderir. 1 dakika ve 5 dakika aralıklarla tekrar gönderir. Ücretsiz olan bu uygulama kaçmak için size en iyi fırsatı sunar.

11. Geçen haftanın uygulamalarına göz atabilirsiniz.


Geçtiğimiz hafta kaçırmış olabileceğiniz uygulamalar için geçen haftaki iPhone ve Android uygulamalarına ulaşabilirsiniz.
iPhone'da yapamayacağınız 10 Android işlevi!
Daha müthiş bir tarayıcı deneyimi için 15 eklenti!
Apple sonunda anlaşma sağladı, iPhone sahipleri bomba gibi bir özelliğe kavuşuyor
Sonraki Haber