İnternet Explorer 10'un gelişi yakın mı? - Video

MWC 2012'de konuşan Microsoft İnternet Explorer yetkilileri, İe 10 hk. bilgi verdiler...

Geçtiğimiz hafta Barselona'da düzenlenen MWC 2012 fuarında Microsoft yeni işletim sistemi olan Windows 8'in Consumer Preview'i yani, Tüketici Önizleme Sürümünü . Yoğun ilgi gören sistem dün verdiğimiz haberi baz alacak olursak ni aştığını duyurmuştuk, şuanki rakamların ise 1 2 gün içerisinden itibaren 2 milyonu bulacağından şüphemiz yok.


Dikkatleri üzerine toplayan bir nokta var idi bu sistemde. O da İnternet Explorer 10 idi şüphesiz. Binlerce Windows kullanıcısının 4 gözle beklediği İE 10 hk. çeşitli bilgilendirmeler yapıldı.



İe başkan yardımcısı Dean Hachamovitch, blogunda ve MWC 2012 fuarında çeşitli noktalara dikkat çekti. Geçtiğimiz günlerde tanıtlan Windows 8'in İE 10'u hem masaüstünde barındırdığı hem de metro arayüzünde barındırdığı HTML5 arama motoru ile öne çıkardı. Bu özelliğe dikkat çeken Hachamovitch sözlerinin devamında  HTML5 ve JavaScript'te çalışan Metro uygulamaları da desteklediğini belirtti.  Hachamovitch, geliştiricilerden "tarayıcı algılama" yerine "özellik algılama"yı kullanmalarını isiyor ve şunları söylüyor: "Aldığımız uyumluluk sorunu raporları, IE'deki bir sorundan ziyade, IE'yi algılayan ve diğer tarayıcılara göre farklı içerik gönderen sitelerden kaynaklanıyor." dedi.

Başkan Dean Hachamovitch bizler için blogunda İnternet Explorer 10'un Windows 8'de testini anlatıyor. Sesli olarak yapılan anlatımda Windows 8'de İnternet Explorer 10'un demosunu görüyoruz.

Windows 8 Tüketici Önizleme Sürümü 1 Milyon'u aştı!
Windows 8 Consumer Preview indirme adresi ve değerlendirme!
Popüler Andorid modeli ChatGPT özelliğine kavuştu, hemen telefonunuzu güncelleyin
Sonraki Haber