Skype'a video mesaj özelliği geldi

Skype için videolu mesaj özelliği "Video Messages" geldi.

Microsoft, Skype'ı satın aldıktan sonra anlık mesajlaşma ve görüşme servislerini bu servisin üzerinde geliştirmeye başlamıştı.

Şirketin Skype'a video mesajları içeren yeni bir özellik getirdi. Getirdiği yeni özellik "Video Messages" Bu özellik şuan için ABD ve İngiltere'de kullanıma sunuldu ve hızla diğer ülkelerde de kullanıma sunulacak. Video mesajları özelliği ile Skype kullanıcıları, üç dakikaya kadar kaydedecekleri videoları birbirlerine gönderme imkanına sahip olacaklar.

Video mesajları hem çevrimiçi hem de çevrimdışı çalışacak şekilde dizayn edilmiş. Bu özellikten şimdilik sadece iOS, Android ve Mac kullanıcıları faydalanabilecek. Ancak Windows kullanıcıları için hemen yayınlanmayacak olan video mesajlar Windows platformuna tam destek verinceye kadar Windows ve Windows Phone kullanıcılarına bir bağlantı ile aktarılabilecek. Mac kullanıcıları bu mesajları mp4 formatında bilgisayarlarına kaydedebilecekler.

Video Mesajlar özelliği bedava değil. Sadece Skype Premium'un bir özelliği olarak kullanıma sunulacak ve kullanıcılar sadece 20 video mesajını ücretsiz olarak gönderebilme hakkını sahipler. Kullanıcılar aylık 4,99 dolar karşılığında Skype Premium'a üye oldukları takdirde bu özelliği kullanabilirler.

MSN bu tarihte yok oluyor
Photoshop'un ilk çıkan sürümünün kaynak kodları yayınlandı
Apple sonunda anlaşma sağladı, iPhone sahipleri bomba gibi bir özelliğe kavuşuyor
Sonraki Haber