Windows 7 menüsü ingilizce, Türkçe nasıl yaparım?

Bilgisayarımda Windows 7 kullanıyorum ve Windows 7 ekran dili ingilizce. Windows 7'yi nasıl Türkçe yapabilirim?

Bilgisayarınızın Windows 7 menüsü ingilizce ve siz hiç bişey anlamıyorsunuz. Menüyü nasıl Türkçe yapabilirim diye düşünüyorsanız aşağıdaki ipuçlarını uygulayarak kolayca cihazınızın dilini Türkçe'ye çevirebilirsiniz.

Eğer Windows 7 sürümünüz  Windows 7 Ultimate ve Windows 7 Enterprise sürümlerinden biriyse bu işlem dahada kolay hale gelebiliyor. Bu sürümler menüleri, iletişim kutularını, Yardım konularını ve diğer metinleri 35 farklı dilde görüntüleyebilir.

Bir Dil Arabirim Paketi'ni (LIP) yüklemek için, kurulum programını açmak üzere dosyayı çift tıklatın. Yeni bir dil paketi yüklemek için aşağıdaki adımları uygulayın:

●Bölge ve Dil'i açmak için Start (Başlat) düğmesini   Control Panel  (Denetim Masası')nı,Clock, Language and Region (Saat, Dil ve Bölge')yi ve ardından Region and Language (Bölge ve Dil')i tıklatın.

●Keyboards and Languages (Klavyeler ve Diller) sekmesini tıklatın.

●Display Language (Görüntüleme dili) altında, Add / Remova Language (Dil yükle/kaldır'ı) tıklatın ve adımları uygulayın.  Yönetici parolası veya onay istenirse, parolayı yazın veya onay verin. Veya Türkçe dil paketini indirerek Windows 7 Türkçe yapabilirsiniz.

Windows 7 türkçe yapma işlemi yukarıdaki aşamalardan oluşmaktadır.

Windows 8'de .msi dosyalarını yüklerken 2502 ve 2503 hatası alıyorum!
Windows 8'e Başlat-Start menüsü nerede, nasıl eklerim?
ABD ile Elon Musk arasındaki ipler geriliyor, bomba her an patlayabilir
Sonraki Haber