Yandex.Shell yenilendi

Yandex.Shell yeni sürüm kullanıcıların hizmetine sunuldu.

Yandex'in yeni üç boyutlu arayüzü Yandex.Shell'in yeni sürümü Android tabanlı cihazların kullanımını kolaylaştıracak. Şimdi yeni sürüm kullanıcıların hizmetine sunuldu.

Yeni sürümün en önemli özelliklerinden biri olan "sonsuz" adres defteri, alışılagelmiş adres defteri fonksiyonunun yanı sıra, bulut teknolojisi sayesinde kurum ve kuruluşların adres ve telefonlarını da listeleme imkanı sağlıyor.

Aradığınız adresi bulabildiğiniz uygulamada ayrıca bilinmeyen bir numaradan cevapsız bir çağrı alındığında, otomatik olarak bu numarayı veritabanından kontrol ederek, arama bir iş telefonundan gelmişse, ilgili kuruluşun ismini ve diğer ilgili bilgileri ekranda gösterme özelliklerine sahip.

Yeni arayüz, kullanıcının tercihlerine göre birkaç saniye içinde zahmetsizce ayarlanabiliyor. Kullanıcının işaretlediği en sık kullanılan tercihli programları daotomatik olarak ekran üzerinde dağıtıyor.

Ücretsiz olarak Türkiye'deki kullanıcılarında indirebildiği yeni Shell'de yer alan arama aracı, kullanıcının cihazında kurulu uygulamalar ve telefonundaki veriler arasında arama yapıyor ve uygulama mağazalarında mevcut yeni uygulamalar ya da kurulu olan uygulamaların yeni sürümlerini de indirmeyi tavsiye ediyor.

Oyunlarınızı otomatik olarak optimize edin
Yeni Android sürümü kesinleşti
iPhone sahipleri büyük bir sorundan kurtuluyor, Apple sonunda harekete geçti
Sonraki Haber