11.11 fırsatları HUAWEI Online Mağaza’da başladı

HUAWEI, Online Mağaza’da 11.11 Online Alışveriş Şenliği kapsamında büyük indirim fırsatları ve kampanyalar sunuyor.

11.11 fırsatları HUAWEI Online Mağaza’da başladı

En sevilen HUAWEI ürünleri, 11.11 Online Alışveriş Şenliği kapsamında indirim ve hediyelerle birlikte HUAWEI Online Mağaza üzerinde yerlerini alıyorlar.

HUAWEI MateBook 16 R7:

HUAWEI MateBook 16, yalnızca dizüstü bilgisayar ekranının standartlarını yükseltmekle kalmıyor aynı zamanda tüm dizüstü bilgisayar endüstrisinin gelişim yönünü de etkiliyor. Bu yenilikler sayesinde tüketiciler daha iyi kullanım ve görsel deneyimlerin tadını çıkarabilirler. Huawei'nin klasik tasarımını sürdüren HUAWEI MateBook 16, çok ince çerçeveli bir FullView Ekrana sahip. Yüksek ekran-gövde oranı aynı zamanda HUAWEI MateBook 16'ya görüntüleme alanında yüzde 13,7 artış sağladı. Böylece 16 inçlik bir dizüstü bilgisayar ekranını geleneksel 15,6 inçlik bir dizüstü bilgisayar gövdesine sığdırmayı başardı. Ürün geliştirme sürecinin başlarında, Huawei mühendisleri profesyonel monitörlerinkiyle karşılaştırılabilir daha yüksek renk doğruluğu elde etmeyi amaçladı. Kesintisiz testler ve optimizasyonlara dayanan HUAWEI MateBook 16, ekranda en özgün görselleri sunarak ΔE = 1 profesyonel düzeyde ortalama renk doğruluğu sağlıyor.

500 TL sepet indiriminin yanında HUAWEI Online Mağaza’ya özel 4.997 TL değerindeki MatePad T10 32 GB, Çanta ve Mouse hediyesi ile satışa sunuluyor. Kullanıcılar ayrıca mağazaya abone olduklarında 450 TL daha indirim kuponu kazanıyorlar.

nova 10 Pro:

Nova 10 Pro'daki yeni kamera özellikleri arasında, yeni yükseltilmiş bir HUAWEI Multi-Vision Fotoğrafçılığı, 60MP ve 8MP çözünürlüklü, otomatik odaklı çift ön kamera ve Showcase Odaklama, Çift Görüntülü Video, 0,7X—5X Yakınlaştırma Selfie ve 0,7X—5X Yakınlaştırma Selfie Video gibi işlevleri bir araya getiren Dört Aşamalı Algılamalı Anında AF yer alıyor. Basit bir ifadeyle, fotoğrafçılık becerilerinizi yepyeni bir düzeye çıkararak büyüleyici otoportreler veya arkadaşlarınızla ve ailenizle canlı anları yakalayan görüntüler üretiyorlar. Öncü 60MP Ultra Geniş Otofokus ön kamera, 4K çözünürlüklü görüntü üreten 1/2.61 inç sensörle 100 derecelik ultra geniş açıyı destekliyor. HUAWEI nova 10 Pro'yu kullanırken, aydınlatma endişesi ve düşük çözünürlüklü fotoğraf günleri geride kaldı.

500 TL direkt indirimine ek olarak nova 10 Pro'nun yanında Watch Fit 2 Gümüş, 3.499 TL yerine sadece 2.499 TL, FreeBuds Pro 2 3.499 TL yerine sadece 2.499 TL, 1.499 TL değerindeki FreeBuds 4i ise hediye olarak veriliyor.

MatePad 11:

Yeni HUAWEI MatePad 11'de güncellenmiş tablet-akıllı telefon Çoklu Ekran İş Birliği özelliği artık daha akıllı ve daha kullanışlı. Daha önce tablet-akıllı telefon Çoklu Ekran İş Birliğinde, mobil uygulama tablette orijinal boyutunda gösteriliyordu. Artık Çoklu Ekran İş Birliği kapsamındaki HUAWEI MatePad 11 ile mobil uygulamalar tablet ekran boyutuna uyarlanabilir ve büyük ekranlı bir cihazın avantajlarından tam olarak yararlanarak tam ekran olarak görüntülenebilir duruma geldi. Haber okumaktan bilgileri taramaya kadar bu özellik kullanıcılara daha rahat bir kullanım deneyimi sunuyor. Akıllı telefondaki e-postaları ve mesajları yanıtlamak için tablet klavyesi de kullanılabiliyor. Ayrıca HUAWEI MatePad 11'de bir mobil uygulama tam ekran açıldığında, tablet üzerinde çalışan mobil uygulamayı kesintiye uğratmadan aynı anda akıllı telefon tarafında başka bir uygulama da kullanılabiliyor. Tüm bildirimler ve gelen aramalar yalnızca akıllı telefonda görüntüleniyor. Bu nedenle akıllı telefonda herhangi bir dosya tablet üzerinden sunulurken sunumu bölebilecek bildirimler görünmüyor. Bu özellik, kullanıcının mahremiyet güvenliğini de iyileştiriyor.

Klavyeli MatePad 11, 1.499 TL değerindeki M-Pencil hediyesi ve 999 TL Mouse hediyesi ile şimdi 9499 TL yerine 7499 TL fiyatla HUAWEI Online Mağaza’da satışa sunuluyor. Kullanıcılar ayrıca mağazaya abone olduklarında 150 TL daha indirim kuponu kazanıyorlar.

Watch Fit 2:

1,74 inç yuvarlatılmış dikdörtgen ekranıyla, daha da etkileşimli, sezgisel bir deneyim için yeni satranç tahtası arayüz tasarımıyla orijinal Huawei Watch Fit’in arayüz tasarımını devralıyor. Önceki modellerden farklı olarak Huawei Watch Fit 2 bir hoparlörle birlikte geliyor ve kullanıcıların akıllı telefonlarını ellerine bile almadan Bluetooth üzerinden telefonla konuşmalarını kolaylaştırıyor. Fitness animasyonu ve sesli antrenör, daha sürükleyici bir ses deneyimi için geliştirilirken, kalp atış hızından kandaki oksijene ve uykuya kadar her şeyi izleyen bir dizi sağlık işlevi, kullanıcıların tüm gün, her gün sağlıklarını zahmetsizce takip etmelerine yardımcı oluyor. Huawei Watch Fit 2 ilhamını, her şeyden önce kişiselleştirmeyi önemseyen mevcut neslin gençlerinden alıyor. Bu nedenle cihaz çeşitli renk seçenekleri ve şık saat yüzleri sunarak, böylece kullanıcıların kendilerine uyacak şekilde kolayca kişiselleştirebilmelerini sağlıyor. Cihaz aynı zamanda tek sekmeli saat kadranını da destekleyerek kullanıcıların akıllı telefonlarından akıllı saatlerine basit bir dokunuşla görüntü aktarmalarına olanak tanıyor.

Watch Fit 2 Gümüş ile birlikte 999 TL değerindeki FreeBuds SE hediye. 499 TL değerindeki Kayış ise 99 TL, Akıllı Tartı 3, 699 TL yerine sadece 399 TL fiyatla satışa sunuluyor.