2013 Cadillac XTS - İnceleme

2013 model Cadillac XTS'yi sizler için inceledik!

2013 Cadillac XTS - İnceleme
V-8 motoruyla donatılmış büyük ve lüks araçlar 2013 yılının yeni modası haline geldi fakat 2013 model Cadillac XTS V-6 motoruyla donatılmış. Cadillac XTS, 3.6 litre V-6 motor CTS motoruyla çalışıyor. Muhteşem çizgisiyle en yeni modellerden biri diyebiliriz.

Cadillac ses ve klima kontrollerini sağlayan dokunmatik bir ekranla kontrol ediliyor. XTS ses komutlarıyla çalışabilen bir sisteme de sahip. Navigasyon yazılımı da sesle kontrol edilebilirken sokak ve caddelerdeki dönüşleri de yönlendirebiliyor.



CUE ismi verilen bu sistemin tek dezavantajı yavaş çalışması. Sistemi çalıştırdığınızda ana menüye gelmeden önce bir kaç saniye yükleme ekranıyla karşılaşıyorsunuz. Uydu radyo sistemi, HD radyo, USB girişi ve CD oynatıcı bulunuyor.


XTS'nin stereo sistemi oldukça iyi diyebiliriz ayrıca iPhone'lar için bağlantı kolaylığı da sağlanmış. Ses komut sistemiyle albüm, sanatçı, parça değişiklikleri yapabiliyorsunuz. Stereo Bluetooth desteği de içeriyor. Pandora ara yüzü de oldukça fonksiyonel görünüyor.


Ses sistemi 14 hoparlörden oluşuyor. Klima ısınma ve soğuma geçişlerinde sürücüyü rahatsız edecek keskin geçişlerden kaçınacak şekilde geliştirilmiş. Klima kontrollerinin yanında kabin ve koltuklar da oldukça rahat.


304 beygir gücüne sahip araç 264 pound-feet kapasitesinde. Tekerlekler de Cadillac XTS'in çekici özelliklerinden biri. Cadillac XTS'nin Amerika satış fiyatı 53,585.00$ olarak geliyor.


2013 model Cadillac XTS görüntüleri için !