Galaxy Note 8 için tanıtım videosu geldi
Samsung Galaxy Note 8 için tanıtım videosu yayınlandı.
Gelişmelerden anında haberdar olmak için Google News'te Teknolojioku'ya abone olun
Teknolojioku'ya Google News'te abone olun
Abone OlSamsung geçtiğimiz günlerde MWC 2013 fuarında sesli görüşme yapılabilen Galaxy Note 8 tablet modelini tanıtmıştı. Şirket şimdi de bu cihazın özelliklerini gösteren bir tanıtım videosu yayınladı.
MWC etkinliğinde tanıtılan tablet Galaxy Note 8, 1280 x 800 piksel çözünürlüğünde 8 inç WXGA ekran özelliğine sahip. Android 4.1.2 Jelly Bean işletim ssitemi ile gelecek olan cihazın ayrıca S-Pen kalem özelliği bulunuyor.
Cihazın diğer özelliklerine baktığımızda, 1.9 GHz dört çekirdekli A9 işlemci ile güçlendirilmiş Galaxy Note 8, 2GB RAM, 16 GB, ve 32 GB depolama seçenekleriyle piyasaya sürülüyor. Ayrıca 64GB microSD kart yuvası bulunuyor.
Ayrıca cihaz 5 megapiksel arka kamera, videolu görüşmeler için 1.3 megapiksel ön kameraya sahip. 802.11 a/b/g/n WiFi, WiFi Direct, Bluetooth 4.0 and USB 2.0 gibi bağlantı özellikleri olan tablet ile sesli görüşme yapılabiliyor. Aşağıda Samsung Galaxy Note 8 için hazırlanan tanıtım videosunu izleyebilirsiniz.
Yorumlar