2013 yılının ilham verenleri gazetecilerin oyları ile belirlendi

Lenovo, düzenlediği yeni yıl partisinde gazetecilerin oylarıyla belirlenen ve hayallerini gerçeğe dönüştürerek alanında fark yapan cesur isimleri ağırladı.

2013 yılının ilham verenleri gazetecilerin oyları ile belirlendi

Bu yıl PC pazarında dünya liderliğine oturan Lenovo, hızlı yükselişinin yanı sıra müşteri odaklı yenilikçi stratejileri ve sıra dışı etkinlikleriyle de ile dikkat çekiyor. Lenovo, alanında büyük başarılara imza atarak hayallerini gerçeğe dönüştüren ve ilham verici hikâyelere sahip özel isimleri “DOER” yani “ilham veren” olarak isimlendiriyor.

1387449043_lenovo-garajistanbul-safak-pavey.jpg

Yeni kampanyası doğrultusunda “ilham veren”leri arayan Lenovo, bu kez basın mensuplarına hayattaki ve gazetecilik mesleğindeki “ilham veren” lerini sorarak, gazetecilerin oylarıyla belirlenen isimleri, düzenlediği yeni yıl partisinde buluşturdu. 18 Aralık tarihinde garajistanbul’da düzenlenen ve sunuculuğunu Murat Başoğlu’nun yaptığı gecede Boğaziçi Caz Korosu sahne aldı.

 1387449015_lenovo-garajistanbul-melis-alphan-gulfem-cakmakci.jpg

İlham veren kategorisinde, dünya şampiyonu motorsiklet yarışçısı Kenan Sofuoğlu, milletvekili Şafak Pavey ve senarist Gülse Birsel seçilirken gazeteci ilham veren gazeteci kategorisinde Hürriyet Gazetesi köşe yazarları Ayşe Arman, Melis Alphan ve Radikal Gazetesi köşe yazarı Özgür Mumcu seçildi. Tıpkı markanın kendisi gibi girişimci, risk almayı seven, hızlı, cesur ve azimli DOER’lar hikâyeleri ile geceye renk kattı.

1387449100_lenovo-garajistanbul-murat-basoglu-gulfem-cakmakci.jpg Türkiye’de de birinciliğini ilan eden Lenovo, yeni stratejisi “Her şey Seninle Başlar” ile her bir tüketicisinin ihtiyacına ayrı ayrı kulak vererek ürün gamını genişletmeye devam ediyor. Yapılan tüm pazarlama iletişiminde müşterinin beklenti, istek ve önerileri her zamankinden daha da fazla önem kazanıyor. Lenovo, ayrıca bilgilendirici, farklı ve eğlenceli aktivitelerle müşterileriyle bir araya gelebilmek için wwww.herseyseninlebaslar.com.tr’yi oluşturuldu.