2090 yılından gelen zaman yolcusu uyardı! 14 Ağustos gününe dikkat!

Sosyal medyada 2090 yılından geldiğini iddia eden bir adamın kehaneti gündeme oturdu. İşte detaylar!

2090 yılından gelen zaman yolcusu uyardı! 14 Ağustos gününe dikkat!

Sosyal medyanın yaygın hale gelmesiyle beraber zaman yolcusu olduğunu iddia edenlerin sayısı da arttı. Hemen her hafta gelecekten geldiğini söyleyen kişilerin kehanetlerini konuşur hale gedik. Sıradaki kehanet ise 2090 yılından geldiğini söyleyen Kim Windell Necos isimli bir adama ait. Zaman yolcusu olduğunu iddia eden bu adama göre 14 Ağustos günü oldukça kritik bir öneme sahip.

2090 yılından gelen zaman yolcusu uyardı! 14 Ağustos gününe dikkat!

Gelecekten geldiğini söyleyen Kim Windell Necos, yarın büyük bir kasırganın Güney Karolina’yı vuracağını iddia etti. Bu kasırganın öncekilere benzemeyeceğini söyleyen adam şu ifadeleri kullandı: “Önümüzdeki günlere dair herkesi uyarıyorum. Ben 2090’dan gelen bir zaman yolcusuyum.

14 Ağustos 2022 tarihinde tarihin en kötü kasırgası Güney Karolina’yı vuracak. Bu ilk olmayacak. 250 mil/saat’in üzerinde rüzgar hızına sahip 6 kasırga milyarlarca hasara neden olacak. Birçok insan hayatını kaybedecek.”

Neyse ki bu iddianın ne kadar gerçek ne kadar yanlış olduğunu öğrenmemiz için önümüzde çok fazla bir zaman kalmadı. Böyle bir kasırganın olup olmayacağını yarın öğrenmiş olacağız. Zaten zaman yolcusu olduğunu iddia edenlerin neden hep kötü kehanetlerde bulunduğu da bir soru işareti. Kim bilir, belki bu şekilde daha fazla ilgi çektiklerini düşünüyor olabilirler.