4000 TL’ye PlayStation 5 aldık! Siz de fırsatı kaçırmayın!

PlayStation 5 için uçuk fiyatlar ödemek istemiyorsanız bu haberimiz tam da size göre. İşte detaylar.

4000 TL’ye PlayStation 5 aldık! Siz de fırsatı kaçırmayın!

Geçtiğimiz gün gerçekleşen PlayStation 5 etkinliğinde Sony’nin yeni nesil konsolunun çıkış tarihi ve fiyatı açıklandı. Elbette açıklanan fiyatlar arasında Türkiye fiyatı yer almıyordu. Nitekim şu saate kadar da Sony Türkiye’den fiyat konusunda bir açıklama gelmiş değil.

Sony’nin etkinlikte açıkladığı bilgiler sonrasında bazı e-ticaret siteleri PS5’i ön siparişe sundu. Bunlardan birisi de Almanya’da hizmet veren Amazon’du. Cihazın Avrupa fiyatı 399 euro olduğu için (All Digital versiyonu) kur bazında hesaplasanız da hayli uyguna geliyor. Çünkü üzerinde abuk subuk vergiler yok.

4000 TL’ye PlayStation 5 almak mümkün! Boşuna servet ödemeyin!

Gece saatlerinde (3:00 – 4:00 suları) Amazon.de PS5’i ön siparişe açtı. Henüz Türkiye Amazon’da ürün satışa çıkmadığı için Türkiye’ye gönderim seçeneği de mevcuttu.

Böylece konsolu tüm işlemler dahil 4000 TL’ye almak mümkün oldu. Evet yanlış okumadınız 4000 TL. İşin üzücü yanı ise stokların dakikalar hatta saniyeler içerisinde tükenmiş olması. Dilerseniz Amazon.de’de yer alan PS5 sayfasına buradan göz atabilirsiniz.

PlayStation 5 Türkiye fiyatı henüz açıklanmış değil. Fakat All Digital versiyonun 4000 TL gibi bir etiketle satılmayacağı da kesin. Yani şu anda bu konsolu Amazon.de üzerinden PS4 fiyatına almanız mümkün.

Sony cihazın Türkiye fiyatını 6000 TL olarak açıklasa dahi 2000 TL kardasınız demektir. Elbette cihazda garanti olmadığını da hatırlatmak gerekiyor. Aslında garanti var ama Türkiye sınırları içerisinde geçerli değil. Tercih sizin.